Android Auto için bir güncelleme geldi

Google şirketi, mayıs ayı içerisinde Android Auto'nun güncellenecek olduğunu ve çok daha yeni bir arayüze sahip olarak geleceğini açık bir şekilde ifade etmişti.

Android Auto için bir güncelleme geldi


Google şirketi, mayıs ayı içerisinde Android Auto'nun güncellenecek olduğunu ve çok daha yeni bir arayüze sahip olarak geleceğini açık bir şekilde ifade etmişti. Kullanıcılardan bazıları sosyal medya platformları üzerinde Android Auto'nun yeni sürümünü haziran ayı içerisinde kullanmaya başlamış olduklarını ifade etti fakat Google  şirketi de bu durumla alakalı bir yalanlama yapmıştı. Reddit kullanıcıları tarafından açıklanan bilgilere bakılır ise Android Auto'nun  çıkmış olan yeni sürümü, pek çok farklı kullanıcı tarafından kullanılıyor.

Android Auto'ya gelmiş olan son sürüm v4.5.5928 şeklinde isimlendirilmekte ve  çok daha okunaklı bir durumda bulunan yazı tipleri, çok daha koyu durumdaki renkler, yenilenmiş bir  tane gezinti çubuğu ve çok daha yeni bir bildirim merkezi benzerindeki bir çok yeniliği içeriğinde barındırıyor.

Fakat Android Auto, şu zamanlarda bütün kullanıcılar tarafından da kullanılamamakta. Kullanıcılardan bazıları bu sürüm güncellemesini gerçekleştirdikten sonra bağlantı problemleri yaşamış olduklarını belirterek çok zor bir şekilde bağlantı kurmuş olduklarını ifade ediyorlar. Kullanıcılardan bazıları da herhangi bir problem yaşamamış olduklarını ifade ettiler.

Android Auto isimli uygulama; Google Play Store üstünde yer alıyor fakat burada  da Google şirketi, açık bir şekilde sürüm numarası belirtmiyor ve ayrıca ''Cihaza göre değişiklik gösterir'' şeklindeki bir ibareyi kullanıyor. Fakat harici internet siteleri içerisinde Android Auto'ya ait v.4.5.5928 isimli sürüm yer alıyor. Küçük bir Google araması yaparak, Android Auto isimli uygulamanın en son sürümünü kolay bir şekilde elde edebilirsiniz..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.