App Store üzerinde kısa zamanlı bir erişim problemi oldu

İnternet sayfalarına yeni veriler ilave edilirken sistem üzerinde de çeşitli aksaklıklar meydana gelebilmekte.

App Store üzerinde kısa zamanlı bir erişim problemi oldu


İnternet sayfalarına yeni veriler ilave edilirken sistem üzerinde de çeşitli aksaklıklar meydana gelebilmekte. Çalışmalarını devam ettirirken internet sayfasını kısa zaman için bakıma almış bulunan çok büyük kitlelere de hitap etmeye devam eden internet sayfaları, bitirilmiş olan güncellemelerden sonra internet sayfalarını yeniden erişilebilir bir duruma getirmiş oluyorlar.

Silikon Vadisinin dev isimlerinden Apple şirketinin internet sayfasının bir bölümü, Türkiye saatiyle 9:15 civarında erişime kapanmış oldu. Erişime kapanmış olan 'Satın Al'' isimli bölüme ziyaret gerçekleştirme konusun isteği bulunan kullanıcıları da ''Oops!'' isimli bir yazı karşılamış oldu.

Karşılaşılmış olan bu hatanın üstünden sadece birkaç dakika geçmiş olmasının sonrasında çok daha kullanıcı dostu özel bir uyarı sayfası siteyi kullanan kullanıcıların önüne çıkmaya başladı.

''Hemen geri döneceğiz. Apple Store üzerinde bir takım güncellemeler yapmaktayız. Lütfen yakın bir sürede yeniden deneyin'' şeklindeki ifadeye biraz daha alışkınız çünkü Apple şirketi, internet sayfasına yeni ürünlerini yüklediği esnada ya da büyük değişiklikler yaptığı esnada bu  söz konusu uyarı yazısını sitesine girmiş olanlara göstermekte.


Güncellemelerin gerçekleştirilmesinin hemen sonrasında yeniden kullanıma açılmış olan Apple Store üzerinde ne yazık ki herhangi bir şekilde değişiklik gözlenmedi. Bunun kapsamında ise Apple şirketinin gelecek günler içinde yapmış olduğu güncellemeleri de internet sayfasının üstünde aktif hale getirmesi konusunda bir beklenti var.

25 Mart 2019 tarihi içerisinde yapılmış olan Apple şirketinin ''Gösteri Zamanı'' ismine sahip etkinlik kapsamında tanıtımı yapılan Apple Card'ın yaz döneminde piyasaya çıkartılacağının söylenmesinden dolayı Apple şirketinin yapmış bulunduğu güncellemenin içeriklerinin Apple Card isimli özelliğe yönelik olabilme konusunda bir ihtimalde var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.