Apple şirketi 5G bağlantılı Macbook'lar üzerinde mi çalışıyor?

 DigiTimes'in bir kaç gün önce paylaşmış olduğu rapor üstünden ortaya çıkmış söylentilere  bakılırsa Apple şirketi, 5G hücresel bağlantıya sahip MacBook modelleriyle alakalı çalışmaya başlamış bir durumda.

Apple şirketi 5G bağlantılı Macbook'lar üzerinde mi çalışıyor?


 DigiTimes'in bir kaç gün önce paylaşmış olduğu rapor üstünden ortaya çıkmış söylentilere  bakılırsa Apple şirketi, 5G hücresel bağlantıya sahip MacBook modelleriyle alakalı çalışmaya başlamış bir durumda. Bu söz konusu rapor, DigiTimes tarafından paylaşıldığı için bu söylentilere şüpheli bir şekilde yaklaşmakta yarar var çünkü bu konuyla alakalı fazla güvenilir bir kaynak olarak öne çıkmıyor. Ancak bu iddianın hususu ise yine de değerlendirebilmek amacıyla fazlasıyla önemli bir konudur.

Bilinmekte olduğu gibi pek çok firma, ''Her Zaman Bağlı'' şeklindeki sloganlar kullanarak laptop üretimi yapmaya başladı. Apple şirketi de senelerdir hücresel bağlantıya sahip iPad üretimi yapıyor fakat MacBook kısmında halen bu şekilde bir adım atılmış değil. MacBook cihazların tanımları gereğince taşınabilir  bir özelliğe sahip olmaları gerektiğini düşünecek olursak bu  yeni fikir, pek çok müşterisinin de ilgisini çekmiş olacaktır.

Karşımıza gelecek olan asıl soru, Apple şirketinin aynı sene içinde birden çok 5G desteğine sahip ürünü piyasaya çıkartıp çıkartmayacağı. Görünene bakılır ise Apple şirketi, 2020 senesi içerisinde zaten 5G özelliğine sahip iPhone cihazları piyasaya çıkartma konusunda planlar yapıyor. Geçmiş olduğumuz günler içerisinde paylaşılan bir tane yazıya bakılacak olursa Apple şirketi, tanıtımını yapacak olduğu 3 tane iPhone cihazını da 5Gyle birlikte sunmayı planlamakta. Bu söz konusu durum, Apple şirketinin 5G teknolojisinin lideri konumunda yer alan Qualcomm şirketiyle yapacağı iş birliğinin sonucu şeklinde gerçekleşecek olabilir.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.