Apple şirketinden MacOs Mojave için yeni bir güncelleme daha

Apple şirketi, macOS işletim sisteminin 15. sürümü  olarak karşımıza çıkan macOS Mojave isimli sürümü 24 Eylül 2018 tarihi içerisinde piyasaya çıkartmıştı.

Apple şirketinden MacOs Mojave için yeni bir güncelleme daha


Apple şirketi, macOS işletim sisteminin 15. sürümü  olarak karşımıza çıkan macOS Mojave isimli sürümü 24 Eylül 2018 tarihi içerisinde piyasaya çıkartmıştı. O zamandan bugüne kadar işletim sistemini geliştirmeye ara vermeden devam etmekte bulunan Apple şirketi, macOS Mojave 10.14.6 isimli sürümün 5. geliştirici betasını da paylaşmış oldu. 

Firma, macOS Mojave 10.14.6 isimli sürümün 4. betasını da daha geçtiğimiz  hafta içerisinde paylaşmıştı. Bu hafta  içinde yeni bir tane güncelleme daha paylaşmış olması, Apple şirketinin belirli düzenlemeleri gerçekleştirme konusunda gecikmek istemiyor olması anlamını taşıyor olabilir. Bu güncelleme içerisinde kayda değer fazla büyük yenilikler yer almasa bile hata düzeltmelerinin yanı sıra performans geliştirmeleri benzerindeki bir takım iyileştirmeler yapılmış durumda. 

Apple şirketi, öte yandan yakın bir zaman içerisinde paylaşılması konusunda beklenti bulunan iOS 12.4 isimli sürümün son betasını da test etmeye başlamış durumda. Bu  söz konusu beta, iOS 12.4 isimli sürümün bulunduğu 6. beta ve bu söz konusu güncellemenin bundan böye son olması ve iOS 12.4 isimli sürümün çok yakın bir zaman içerisinde bütün kullanıcıların hizmetine sunulacak olması konusunda bir beklenti de var. Betaya ait olan son güncelleme, Apple şirketinin bu yaz müşterilerine sunma konusunda söz vermiş olduğu Apple Card ile alakalı desteği de içeriğinde barındırıyor. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.