Bast'tan yeni nesil teknolojiye sahip antiviral telefon kılıfı

Kısa zaman içinde pek çok büyük başarıya imzasını atmış olan ve dünya üzerinde çok büyük  bir ilgiyle karşılanmış olan bast telefon kılıfları, bakterilerin genetiklerine net bir şekilde müdahalede bulunarak büyümeleriyle beraber çoğalmasını da engellemiş oluyor.

Bast'tan yeni nesil teknolojiye sahip antiviral telefon kılıfı


Kısa zaman içinde pek çok büyük başarıya imzasını atmış olan ve dünya üzerinde çok büyük  bir ilgiyle karşılanmış olan bast telefon kılıfları, bakterilerin genetiklerine net bir şekilde müdahalede bulunarak büyümeleriyle beraber çoğalmasını da engellemiş oluyor. Bakterilerin üzerinde yer alan zarını tahrip edip çok kritik besinlerin kaybına sebep oluyor. Bast’ın özgün durumda bulunan formülü, mikroplar ile temas etmesinin ardından hemen çalışmaya başlamış oluyor ve yalnızca 4 saat gibi bir zaman içinde %99.9'a kadar ulaşan hijyen sağlamış oluyor.

Ortalama bir şekilde gün içinde 2167 kez dokunulmakta olan telefonlar, gerçekleştirilen bazı araştırmalara bakılırsa umumi tuvaletlere bakıldığında tam tamına 18 kat, toplu taşıma araçlarında yer alan tutunma yerlerinden de 13 kat çok bakteri taşımakta. Bast ise hiç bir şekilde yıkanmamakta olan üçüncü el olarak öne çıkan telefonlar üzerindeki hijyeni maksimize etmeyi başaran teknolojisinden dolayı, özellikle de küresel bir salgın ile mücadele edilmekte olan bu süreç içerisinde toplum sağlığını korumaya fayda sağlıyor. El değmeden paketlenmekte olan bast telefon kılıfları, özel ambalajlarının yanı sıra kutusuyla da kullanıcılara ulaşmış oluyor. Kullanıcılar, ısıtılmış olan fermuarlı doypack ambalajı açıp ürüne ilk defa kendileri dokunmuş oluyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.