Black Shark 2 Pro'nun yeni modelleri de görüntülendi

Çok kısa bir zaman  öncesinde duyurusu gerçekleştirilen Black Shark 2 Pro isimli model, 2 değişik sürümle karşımıza çıkmış olacak.

Black Shark 2 Pro'nun yeni modelleri de görüntülendi


Çok kısa bir zaman  öncesinde duyurusu gerçekleştirilen Black Shark 2 Pro isimli model, 2 değişik sürümle karşımıza çıkmış olacak. Bunlar arasından biri 12 GB'lik bir RAM ve 128 GB'lik bir dahili depolaması bulunan sürüm olarak gözükürken bu modele ait fiyat 390 euro (2410 Türk Lirası tutarında) tutarında karşımıza çıkacak. 12 GB'lik bir RAM ve 256 GB'lik bir dahili depolaması bulunan modelin fiyatı da 455 euro (2810 Türk Lirası tutarında) tutarında seyrediyor olacak. Bütün bu detaylara ilave bir şekilde son gelmiş olan bilgilere bakılırsa firma, bu söz konusu modellerin sayılarını  da artırmayı düşünmekte.

Black Shark 2 Pro isimli modelin 6 GB ile birlikte 8 GB’lık özelliğe sahip modelleri, TENAA üzerinde açık bir şekilde ortaya çıkmış durumda. TENAA üzerinde yer alan verilere bakılırsa bilinmekte olan modeller haricinde söz konusu cihazın ayrıca 512 GB'lik dahili depolama sunan sürümü yer almakta 6 GB'lik bir RAM’i bulunan  bu özel sürümün 128 GB'lik veyahut 256 GB'lik bir dahili depolamayla karşımıza çıkacağı düşünülmekteyken 8 GB'lik bir RAM’i bulunan modelinde 512 GB'lik bir dahili depolamayla karşımıza çıkabileceği söylenmekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.