Bu ay Facebook tarafından Kripto Para birimi duyurusu beklenmekte

Facebook platformu kripto parası ile alakalı bilgiler vermiş olduğu çok özel bir rapor paylaşmış durumda.

Bu ay Facebook tarafından Kripto Para birimi duyurusu beklenmekte


Facebook platformu kripto parası ile alakalı bilgiler vermiş olduğu çok özel bir rapor paylaşmış durumda. Rapor içerisinde, Facebook platformunun kullanmış olduğu dijital jetonun hiç bir şekilde  işlem ücreti ödemesi yapmadan bir para biçimi şeklinde çalışacağı da belirtilmekte. Şu an içerisinde projede çalışmakta olan Facebook personellerine de gerçek para yerine kripto para birimi ile ödeme  alma seçeneği sunulmakta.

Söz konusu bu yeni kripto paranın birimi, WhatsApp ile birlikte Messenger  uygulamaları da dahil olmak üzre Facebook şirketinin uygulaması aracılığı ile satışa sunulmuş olacak ve gelişmekte bulunan ülkelerde yaşamını sürdüren insanların kur farkından  hiç bir şekilde etkilenmemesi de amaçlanmış olacak. Öte yandan, Facebook platformu kendisine özel kripto para birimini özelleştirilmiş durumdaki ATM terminalleri aracılığı ile kullanıma sunabilmeyi de amaçlamakta.

Proje aynı zaman içerisinde müşterilerin Facebook platformunun dijital belirteçleri ile ödeme yapabilmelerini sağlayacak ticari girişimcilere özel olarak kaydolma bonusları da vermekte. Aslında söz konusu bu rapor, kripto parayla alakalı bilgiler sunuyor olsa da  çok önemli bir şeyi atlamakta: yayınlanacağı tarihi. Net bir tarih  şu an için elimizde bulunmuyor ancak söylentilere bakılır ise kripto parayla alakalı olarak çok fazla bir zaman boyunca beklemeyeceğiz zira Facebook  şirketi bu ayın son günlerine doğru kripto parasını duyurma konusunda bir hedef belirlemiş gibi gözüküyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.