Bu sefer Snapchat Facebook'tan bir özellik alıyor

Geçmiş olduğumuz seneler içerisinde öteki üreticilerin dijital sektöre katmış olduğu özellikleri (hikayeler isimli özellikte olduğu gibi) kopyalamış olan ve kendisine ait platformuna entegre etmiş olan Facebook platformu, hem kendisine ait kullanıcıları hem ise öteki kullanıcılar tarafından çok kötü geri dönüşler almaya başlamıştı.

Bu sefer Snapchat Facebook'tan bir özellik alıyor


Geçmiş olduğumuz seneler içerisinde öteki üreticilerin dijital sektöre katmış olduğu özellikleri (hikayeler isimli özellikte olduğu gibi) kopyalamış olan ve kendisine ait platformuna entegre etmiş olan Facebook platformu, hem kendisine ait kullanıcıları hem ise öteki kullanıcılar tarafından çok kötü geri dönüşler almaya başlamıştı. Şimdi de işler  tamamen tersine dönmeye başlıyor ve Snapchat ismine sahip popüler platform, Facebook üzerinde yer alan bir özelliği kendi platformuna entegre ediyor.

Hiç bir yerde olmayan gizli özellikleri açığa çıkartması ile ün salmış olan uygulama araştırmacılarından biri olan Jane Manchun Wong, resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşmış bulunduğu gönderiyle beraber Snapchat uygulamasının ''Bir Etkinlik İçin Grup Sohbetine Katıl'' ismine sahip özelliği test etmekte olduğunu ortaya çıkarttı. Bu söz konusu özellikle beraber Snapchat kullanıcıları da birbirlerini etkinliklere davet edebiliyor olacak ve etkinliğe özel sohbet ile konuşabiliyor olacak.

Uygulamanın içinde hali hazır bir şekilde bulunan etkinliklere katılım sağlanabilecek olduğu gibi kullanıcılar ise etkinlik oluşturabilecek ve de arkadaşlarını bu söz konusu etkinliklere davet edebiliyor olacaklar. Aslına bakılır ise etkinliklerin bir kısmı belirlenmiş yerler içerisinde oluşturulabileceği notu da düşülmüş bir halde. Bunun doğrultusunda evinizde verecek olduğunuz bir partiyle alakalı olarak etkinlik oluşturamayacak olduğunuzu da açıkça söyleyebiliriz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.