Diablo Immortal Teknik Alfasına güncelleme geldi

Peki çok sınırlı bir sayıda oyuncunun erişim sağlayabilecek olduğu teknik alfa süreci içerisinde tam olarak neler mevcut?

Diablo Immortal Teknik Alfasına güncelleme geldi


Peki çok sınırlı bir sayıda oyuncunun erişim sağlayabilecek olduğu teknik alfa süreci içerisinde tam olarak neler mevcut?

Sanctuary’yi önceki zamanlarda hiç bir şekilde görmemiş olduğunuz bir şekilde görmenizin zamanıdır. Diablo Immortal’ın çok sınırlı sayıda bulunan teknik alfası esnasında cehennemin kapıları, davetli durumda bulunan çok az sayıdaki içerik üreticisinin yanı sıra basına şimdi açılmış durumda. 

Diablo Immortal, Diablo II adlı yapım ile birlikte Diablo III adlı yapımın hikâyelerinin arasında adeta bir köprü görevi görmektedir.. Sanctuary’yi yavaş bir şekilde dolaşıp Tyrael’in yok etmeye gayret etmiş olduğu Dünyataşı parçalarını bulabilirsiniz.. Wortham üzerinden yola çıkarak başkent Westmarch’a kadar alfada yer alan toplamda altı tane değişik bölgeyi de keşfedebilirsiniz. Zindanlar ise ganimetin yanı sıra bilgi toplayabilmek ve ayrıca ana hikaye üzerinde ilerleme amacıyla fazlasıyla önemli. Bu işlemleri ise hem tek bir başınıza hem ise grubunuzla tamamlayabilmeniz olanaklı.
Kadim Boyutların yanı sıra Zorlu Boyutlar da daha çok çeşitliliğin yanı sıra ödül sunmakta.

Mevcut durumdaki bütün eşyaları kendiniz bulmuş oluyorsunuz ve onları ise herhangi bir şekilde takas yapmanız olanaklı değil. Hem mevcut durumdaki görselleri hem ise yetenekleri değiştirmekte bulunan etkileri bulunan altı tane birincil eşya yuvasının yanı sıra diziliminizi en iyi şekilde ayarlamanız ile birlikte kişiselleştirmenize imkan sunan altı  tane ikincil eşya yuvası yer almaktadır.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.