Facebook yakında çapraz kullanma desteğini getirecek

Facebook platformu, elinde yer alan platformlar arasındaki entegrasyonu çok daha fazla arttırma konusunda bir hedefleme yapmakta.

Facebook yakında çapraz kullanma desteğini getirecek


Facebook platformu, elinde yer alan platformlar arasındaki entegrasyonu çok daha fazla arttırma konusunda bir hedefleme yapmakta.


Facebook platformunun, mesajlaşma uygulamalarını beraber çalışabilecek bir duruma getirecek olduğunu ileri süren iddia söylentiler  tamamen doğru çıkmış bir durumda. Messenger platformu yetkilileri arasında yer alan Asha Sharma, F8 konferansı esnasında yapmış olduğu bir konuşmada; kullanıcıların  çok yakın bir zaman içinde Facebook platformunun 3 tane platformu arasında (Messenger ile birlikte Instagram ve  de WhatsApp platformu) mesaj gönderebilecek olduğunu açık bir şekilde ifade etti.



Beraber çalışabilme şeklindeki özelliği, Messenger platformu üzerine gelecek olan yeni özellikler arasından yalnızca bir tanesi. Buna ilave bir şekilde Facebook platformu, yeni mottosu olarka duyurusunu yapmış olduğu gizlilik hususunda da değişiklik yapmış olacak ve bütün mesajlar ise uçtan uca  bir şekilde korumalı olarak korunacak. Sharma ayrıca açıklamasında; ''İnsanların, herhangi bir kişiyle herhangi bir yer üzerinde konuşabilmesinin gerekli olduğuna inanmaktayız'' ifadelerine yer verdi.


Bu söz konusu özelliklerin kullanıcılara tam olarak  ne zaman sunulacka olduğu halen kesin olmasa bile, Facebook platformunun CEO’su görevine bulunan Mark Zuckerberg, bu durumun biraz daha zaman alacak olduğunu ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.