Free Fire'de en iyi deneyimi Free Fire Max ile yaşayabilirsiniz

Free Fire adlı yapımın en yeni versiyonu olarak öne çıkan Free Fire MAX; oyunseverlerin kendilerine özel haritalarını oluşturabilirken, çok daha sosyal bir şekilde ve daha   eğlenceli bir deneyim yaşayabilmelerini de sağlamış oluyor.

Free Fire'de en iyi deneyimi Free Fire Max ile yaşayabilirsiniz


Free Fire adlı yapımın en yeni versiyonu olarak öne çıkan Free Fire MAX; oyunseverlerin kendilerine özel haritalarını oluşturabilirken, çok daha sosyal bir şekilde ve daha   eğlenceli bir deneyim yaşayabilmelerini de sağlamış oluyor. Öte yandan oyunseverler haritaları üzerine çeşitli nesnelerin yanı sıra binalar ile birlikte yapılar ve de dekorasyonlar ilave edebilirken koşma ile birlikte zıplama ve bir de emekleme benzerindeki temel hareket animasyonlarını, çok daha akıcı bir durumda ve çok daha gerçekçi bir deneyimle yaşayabilmiş oluyor. Bu esnada Free Fire MAX adlı sürümde oyuncuların mantar tüketmiş olduğu ve haritaya paraşütle atlamakta olduğu çok özel animasyonlar da eklenmiş durumda

Google Play ile birlikte iOS uygulama mağazaları üzerinden indirilebilmekte olan Free Fire MAX, gelişmiş özellikleri aracılığıyla oyunculara çok harika bir deneyim yaşatmış oluyor. Oyunseverler  Free Fire MAX adlı sürümle beraber çok daha gerçekçi bir durumda bulunan haritaların ve aynı zamanda çok daha sürükleyici bir oyun deneyiminin keyfini çıkartabilmiş oluyor. 

Oyuncuların kendilerine özel haritalarını oluşturabilmelerinin yanı sıra arkadaşlarıyla beraber keyfini çıkartabilmelerini sağlamakta olan Free Fire MAX'a özel bir özellik olarak öne çıkan Üretim Diyarı'yla beraber çok daha yaratıcı, çok daha sosyal ve daha eğlenceli bir deneyim yaşamalarını sağlamış oluyor. Öte yandan oyunseverler haritaları üzerine türlü nesnelerin yanı sıra binalar ile birlikte yapılar ve de dekorasyonlar ilave edebiliyor. 

 
 

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.