Geleneksel durumdaki güvenlik sistemleri de artık dijital hale geliyor!

Teknolojinin, yaşamımızın her alanına girmiş olmasıyla beraber mevcut durumdaki sektörler de bütün süreçleri dijital ve de mobil kanallar üzerinden yönetebilecek oldukları yatırımlarını arttırmaya başlıyor.

Geleneksel durumdaki güvenlik sistemleri de artık dijital hale geliyor!


Teknolojinin, yaşamımızın her alanına girmiş olmasıyla beraber mevcut durumdaki sektörler de bütün süreçleri dijital ve de mobil kanallar üzerinden yönetebilecek oldukları yatırımlarını arttırmaya başlıyor. Teknolojik durumda bulunan gelişmeleri yakınen takip etmekte bulunan ve çözümlerine de uyarlamış olan Arma Kontrol, bütün bariyer sistemlerini tek kanal üzerinden yönetebilmeye olanak tanıyan Arma Mobil adlı uygulamayı geliştirmiş oldu. Geleneksel bir durumdaki güvenlik sistemlerini tamamen dijital hale getiren Arma Mobil, tek bir tuşun yanı sıra tek bir nokta üzerinden kontrol etme olanağı da tanımakta.

Teknoloji ile birlikte dijital, yaşamımızı pek çok açıdan kolaylaştırmaktayken kullanıcılara çok daha konforlu bir durumda ve çok hızlı bir hayat sunmuş oluyor. Arma Mobil adlı uygulamayı geliştirip tamamen geleneksel bariyer ile birlikte güvenlik sistemlerini de dijital hale getiren Arma Kontrol, güvenlikle alakalı sistemlerin gelecek dönemlerde nasıl şekillenecek olduğuyla alakalı da sektöre fikirlerin yanı sıra yön vermiş oluyor.   

Bütün bariyerler ile beraber kolların uzaktan ve online bir şekilde kontrol edilebilmesini sağlamakta bulunan Arma Mobil uygulaması kullanıcılar için, aç-kapa kontrollerinin haricinde raporlama ile birlikte bütün hareketler ve de anlık bilgiler benzerindeki çok daha gelişmiş hizmet alanları da sunmuş oluyor. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.