Google Files için yeni bir güncelleme yolda

Aslında Android Go platformuna özel olarak üretilmiş durumda bulunan Google Files, kısa zaman içerisinde Android işletim sistemi kullanıcılarının en fazla kullanmakta olduğu uygulamalardan birine döndü.

Google Files için yeni bir güncelleme yolda


Aslında Android Go platformuna özel olarak üretilmiş durumda bulunan Google Files, kısa zaman içerisinde Android işletim sistemi kullanıcılarının en fazla kullanmakta olduğu uygulamalardan birine döndü. Uygulama, Google şirketinin vermiş olduğu verilere bakılır ise an itibari ile aylık 100 milyon tane kullanıcıya sahip bir durumda. Google Files isimli uygulama, gelecek güncelleme ile beraber resmi bir şekilde bir karanlık modun yanı sıra yeni medya özelliklerine de kavuşmuş olacak.

Karanlık mod gelecek günler içerisinde dağıtılmaya başlanmış olacak güncellemeyle beraber Android işletim sistemli cihazlar üzerinde kullanılabilir bir durumda bulunacak. Bu söz konusu özellik, aslına bakılır ise daha önce paylaşılan beta sürümleri içerisinde görülmüştü fakat o zamanlarda sadece Android Q işletim sistemi üzerinde çalışmaktaydı. Google şirketi, söz konusu bu karanlık modun tam bir şekilde nasıl çalışacak olduğu hususunda bir açıklama gerçekleştirmedi fakat arayüzün tasarımına şöyle bir göz atacak olursak komple siyah renge sahip bir tasarım kullanıcıları beklemekte gibi duruyor.

Google Files için yapılacak bu güncelleme, karanlık modun yanında medya kontrollerini çok daha fazla iyileştirmiş olacak bazı özelliklere de sahip olarak karşımıza çıkacak. Yenilenmiş medya kontrolleri ile beraber çevrimdışı medyalar üzerinde geriye sarma ile birlikte ileriye doğru sarma ve geçme şeklindeki seçenekler bulunacak. Bu söz konusu özellikler, aslında medya uygulamalarına bakıldığı zaman fazlasıyla sıradan fakat Google Files isimli uygulamanın bu şekilde özelliklere sahip olarak gelmesi farklı uygulamalara duyulmakta olan ihtiyacı da ortadan kaldırmış olacak kaldıracak. Bu esnada söz konusu bu medya kontrolleri videolar üzerinde de kullanılabiliyor olacak.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.