Google şirketinden ses yükseltici bir uygulama

Google şirketi geçmiş olduğumuz aylar içerisinde Android 9 Pie cihazlar üzerinde çalışabiliyor olacak yeni bir tane daha ses yönetimi uygulamasını paylaştı.

Google şirketinden ses yükseltici bir uygulama


Google şirketi geçmiş olduğumuz aylar içerisinde Android 9 Pie cihazlar üzerinde çalışabiliyor olacak yeni bir tane daha ses yönetimi uygulamasını paylaştı. Paylaşılmış olan söz konusu bu uygulama hem işitme kaybı olan hem ise çok daha yüksek sesleri dinleme konusunda tercihi bulunan kullanıcılar açısından geliştirilmiş bir durumda ve yapay zeka ile desteklenmekte. Ses Yükseltici adına sahip olan Google şirketine ait bu uygulaması şimdi güncelleme aldı ve bundan böyle Android 6.0 Marshmallow ve üstünde yer alan bütün Android sürümleri içerisinde kullanılabilmekte.

Google şirketi tarafından kullanıcıların hizmetine sunmuş olduğu söz konusu bu uygulama, Pixel 3 modelindeki cihazlara daha önceden yüklenmiş bir şekilde geldi ve duyurulmasının yapılmasından çok kısa bir zamandan sonra da, 1 milyon taneden çok kullanıcı bu söz konusu uygulamayı akıllı telefonu üzerine indirmiş oldu. Uygulamanın güncelleme alarak kapsamının genişletilmiş olması ile beraber Ses Yükseltici, daha da çok kullanıcı tarafından kullanılacak gibi duruyor.


Google şirketine ait olan Ses Yükseltici adlı uygulama ise çok daha basit bir kullanıma sahip durumda. Uygulamanın üzerinde yer alan yapay zeka ile ilgili destek, kullanıcının bütün ihtiyaçlarına bakılarak ses üstünde bir takım ayarlamalar yapmakta. Bu söz konusu ayarlamalar; ses seviyesinin çoğaltılabilmesi, gürültünün azaltılabilme özelliği, mikrofondan yollanan sesin ayarlanabilmesi benzerindeki özellikleri de içeriğinde barındırıyor.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.