Hayatınızın tüm düzeni sizin elinizde

Gençlere yönelik olarak öne çıkan teknolojik ürünlerinden dolayı değer yaratmayı başaran HONOR şirketinin en yeni akıllı saatlerinden HONOR Watch GS Pro adlı model, doğa aktiviteleri ile uğraşmakta olanlara yardımcı  olan özelliklerinin yanı sıra  sağlık ile spor takibi yapabilmesi ve aynı zamanda günlük yaşamı kolaylaştırmakta olan yetenekleri ile birlikte ön plana çıkmayı başarıyor.

Hayatınızın tüm düzeni sizin elinizde


Gençlere yönelik olarak öne çıkan teknolojik ürünlerinden dolayı değer yaratmayı başaran HONOR şirketinin en yeni akıllı saatlerinden HONOR Watch GS Pro adlı model, doğa aktiviteleri ile uğraşmakta olanlara yardımcı  olan özelliklerinin yanı sıra  sağlık ile spor takibi yapabilmesi ve aynı zamanda günlük yaşamı kolaylaştırmakta olan yetenekleri ile birlikte ön plana çıkmayı başarıyor. Bunlara ilave bir şekilde 25 gün boyunca dayanan pil zamanı ve 14 tane değişik askeri testle onaylanmış olan dayanıklılığından dolayı da kullanıcıların favorilerinden biri olmaya aday.

Bütün bu takip kabiliyetleri ile birlikte özelliklerinin haricinde hayat kalitesini belirlemekte olan uykunun yanı sıra stres ile ilgili özelleşmiş takip algoritmalarına sahip durumda bulunan HONOR Watch GS Pro adlı model, bunun sayesinde yaşamınızın kontrolünü tam bir şekilde sizin ellerinize bırakmış oluyor.

HONOR Watch GS Pro adlı model, içinde barındırmakta olduğu altı yönden oluşan ivme ölçerle beraber uyku esnasındaki tüm hareketlerinizi de tespit etmekte. Bunla beraber gerçek zamanlı bir şekilde kalp ritim takibi ve  de solunum kalitesiyle alakalı verileri de ölçmekte olan Watch GS Pro modeli, elde etmiş olduğu bütün verileri bir araya getirip TruSleep™ teknolojisiyle beraber uyku kalitenizi de belirlemiş oluyor.

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.