Huawei FreeBuds 4i modeliyle ritminizi yakalamanız olanaklı

Evden kullanmakta olduğunuz kulaklığınızı yanınıza almadan çıkmış olmayı hiç bir şekilde hayal edemeyenlerden misiniz?

Huawei FreeBuds 4i modeliyle ritminizi yakalamanız olanaklı


Evden kullanmakta olduğunuz kulaklığınızı yanınıza almadan çıkmış olmayı hiç bir şekilde hayal edemeyenlerden misiniz? Güne çok iyi bir müzikle başlama konusundaki ihtiyaç, kablosuz bir şekilde fakat yüksek kaliteli çözümlere ulaşma hususunda bizleri her geçen gün daha istekli kılmakta. Bunları seçme esnasında, Huawei FreeBuds 4i modeline olduğu gibi 10 saat dayanan bir pil ömrü ile sevilmekte olan müzikleri gün boyunda dinlememizi sağlayabilecek olanları aramak gerekli.

Müzik dinleme konusundaki ihtiyaçta sürekli olarak artmakta. Yine de günümüzde yer alan kablosuz kulaklıklarının en büyük problemi kesinlikle pil ömrü olarak öne çıkıyor. Kaç defa bir arkadaşınızın kulaklığı çıkartmakta olduğunu ve pilinin şarjı bittiğinden dolayı bir saniye geçmesinin ardından yeniden kutuya koyduğuna şahit oldunuz? Huawei FreeBuds 4i adlı modeli, 10 saat süren pil ömrü ile bütün bu problemlerin çözümü olabilir.

 
Aktif bir durumdaki gürültü engellemesini sağlamak amacıyla yeni FreeBuds 4i  modeli ortam gürültüsünü algılamanın yanı sıra ters döndürülmüş akustik dalgalar oluşturma amacıyla mikrofonlar kullanmakta ve aktif bir şekilde gürültü giderme algoritmalarını kullanmasıyla da öne çıkıyor. Etkili  bir durumda aktif gürültü engelleme sağlamaktayken ses kalitesinden ödün verilmemekte olduğu gibi ayrıca kulaklarınızda yer alan basıncı azaltmaya da yardımcı olmaktadır.
 

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.