HUAWEI MateBook X modeli küçüklüğüyle dikkat çekiyor

Tam olarak 4 senelik bir zaman öncesinde Huawei şirketi, yenilikçi bir durumdaki bakış açısını bilgisayar endüstrisine getirmiş oldu.

HUAWEI MateBook X modeli küçüklüğüyle dikkat çekiyor



Tam olarak 4 senelik bir zaman öncesinde Huawei şirketi, yenilikçi bir durumdaki bakış açısını bilgisayar endüstrisine getirmiş oldu. Huawei şirketi, mobille alakalı felsefesini dizüstü bilgisayar ürünleri üzerine uygulayıp; FullView Ekranı'nın yanı sıra  10 noktaya sahip çoklu dokunmatik yüzey ile birlikte Çoklu Ekran İş Birliği,  klavyeye gömülmüş olan kamera, öteki yenilikçi işlevleri ve 2’si 1 arada  özelliğe sahip parmak izi güç düğmesiyle beraber  bilgisayar endüstrisi içerisine canlılık getirmekte.

Bilgisayarlarla ilgili olarak ürün yenileme konusundaki döngü, akıllı telefonlarla tamamen aynı bir durumda değil. Tüketiciler genel olarak iki senede bir ya da daha çok sıklık içerisinde akıllı telefonlarını değiştirmekteler. Bunla beraber tüketiciler, bilgisayarlarını dördüncü senesi içerisinde ya da daha sonrasında değiştirmekteler. Böyle olması da PC üreticisi firmaları, tüketicilerin güncel bir durumdaki tüm trendleri takip edebilmelerine yardımcı olma amacıyla, ileriye dönük ürün tasarımları yapmaya yönlendirmekteler.

Huawei şirketinin getirmiş olduğu yeniliklerin yüzeysel bir durumdaki eklemeler olmadığı açık bir şekilde görülmekte. Bu söz konusu yenilikler, Huawei şirketinin dizüstü bilgisayar tasarımının yanı sıra işlevselliğinin geleceğe yönelik düşüncelerine dayalı bir şekilde tüketici ihtiyaçlarını karşılayabilme amacıyla tasarlanmış durumda bulunan yardımcı özellikler.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.