Instagram'dan Android kullanıcılarına yeni bir müjde

En popüler durumdaki sosyal medya platformları arasında yer alan ve Facebook şirketinin sahibi olduğu Instagram platformu, Android işletim sistemi kullanıcılarını  çok yakından ilgilendirmekte olan yeni bir özelliği resmi bir şekilde duyurdu.

Instagram'dan Android kullanıcılarına yeni bir müjde


En popüler durumdaki sosyal medya platformları arasında yer alan ve Facebook şirketinin sahibi olduğu Instagram platformu, Android işletim sistemi kullanıcılarını  çok yakından ilgilendirmekte olan yeni bir özelliği resmi bir şekilde duyurdu. Bölgelere dağılarak tüm kullanıcıların hizmetine sunulacağı açıklanan bu özellikle beraber bundan böyle Android işletim sistemi kullanıcıları, hücresel bağlantı kullanmakta oldukları esnada yalnızca kendi istemekte oldukları görüntü ve de videoları indiriyor olacaklar ve böylece veri tasarrufu sağlayıp sahip bulundukları internet paketlerini  çok daha verimli bir şekilde kullanabiliyor olacaklar.

Güncelleştirmenin bütün kullanıcılara sunulmuş olmasıyla beraber kullanıcılar tarafından aktif hale getirilebileceği açıklanan bu yenilenen veri tasarrufu yöntemi ile beraber, yüksek çözünürlüğe sahip görüntülerle beraber videoların otomatik bir şekilde indirilmesi de komple durdurulmuş olacak. Android  işletim sistemi kullanıcıları yalnızca indirmeyi istemekte oldukları görüntüleri indiriyor olacaklar.

Facebook şirketinin Hindistan yöneticileri arasında yer alan Manish Chopra konuyla alakalı olarak yapmış bulunduğu açıklamalar içerisinde, hücresel verilere bağlı durumda bulunan Instagram  platformu kullanıcılarının bu  yeni gelen veri tasarrufu yöntemini kullanarak hem tamamen  kesintisiz bir Instagram deneyimi yaşayabilecek oldukları hem ise veri tasarrufuyla beraber kullanıcıların etkileşimlerinin devamlılığının artacak olduğunu ifade etti.

Instagram platformuna gelecek olduğu açıklanan bu özelliği kullanma isteği olan kullanıcılar, uygulama içinde yer alan ''Ayarlar'' kısmına girerek burda yer alan hücresel ağla alakalı bölüme erişim sağlamalılar. Burda yer alan ayarları manuel bir şekilde belirleyecek olan kullanıcılar, Instagram platformunun sunacak olduğu bu yeni özelliği  de kullanmaya başlamış olacaklar.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.