Instagram hikayeler için yeni bir özellik

Dünya üzerindeki en fazla  kullanılmakta olan sosyal medya platformlarından biri olarak öne çıkan Facebook bünyesi içerisinde ticari yaşamını devam ettiren Instagram'a çok daha yeni özellikle yolda.

Instagram hikayeler için yeni bir özellik


Dünya üzerindeki en fazla  kullanılmakta olan sosyal medya platformlarından biri olarak öne çıkan Facebook bünyesi içerisinde ticari yaşamını devam ettiren Instagram'a çok daha yeni özellikle yolda. Daha şimdi test aşaması içerisinde yer alan bu özellikler, testlerin olumlu bir şekilde bitirilmesinin sonrasında kullanıcılara sunulmuş olacak. 

Instagram platformunun test sürecine eklediği özelliklerden bir tanesi ''Stop Motion'' isimli özellik. Belki aranızda anımsayanlar olacaktır fakat anımsayana veyahut bunu bilmeyenlere özel olarak özet geçmemizde bir yarar görüyoruz. Bu söz konusu özellik, kısa bir zaman öncesinde Instagram platformu tarafından kullanıcıların hizmetine sunulmuş oldu fakat sonrasında bilinmeyen bir nedenden dolayı hemen kaldırıldı kaldırıldı. Bu söz konusu özellikle beraber belirtilen zaman boyunca aralıksız kayıt yapabilmekte, bu başladığınız kaydı durdurabilmekte ve sonrasında ise kayda devam edebilmekteydiniz. Bunun sayesinde ise ortaya  çok daha hareketliymiş gibi görünmekte bulunan görüntüler çıkmış oluyordu ve bu söz konusu görüntüleri  de takipçilerinizle paylaşabilmekteydiniz. Instagram platformu bu özelliğin işlevselliğini biraz daha arttırıp az daha kullanışlı bir biçimde kullanıcılarının hizmetine tekrardan sunmak için hazırlık yapıyor. Hikayeler içerisinde kullanılabilecek  bu yeni özellikte kayıtları 10 defa durdurabilmek olanaklı olacak.

2. özellik ise, aslına bakılır ise biraz daha tekrardan tasarlama şeklinde karşımıza çıkmış oluyor. Instagram üzerinde IGTV aracılığı ile paylaşılmış olan videoların, Facebook üzerinde çok daha rahat bir biçimde paylaşılabilmesi amacıyla bir arayüz sayfası yenilenmiş oldu. Bunun sayesinde ise kullanıcılar IGTV üzerinde yer alan videolarını basit bir şekilde Facebook üzerinde de paylaşabiliyor olacaklar.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.