Instagram hikayeleri için yeni bir çıkartma

Günümüzde belki de en fazla kullanılmakta olan sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Instagram, hiç bir şekile durmak bilmeyen güncellemeler sayesinde değişik yenilikler getirmeyi sürdürüyor

Instagram hikayeleri için yeni bir çıkartma


Günümüzde belki de en fazla kullanılmakta olan sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Instagram, hiç bir şekile durmak bilmeyen güncellemeler sayesinde değişik yenilikler getirmeyi sürdürüyor. Özellikle fazlasıyla aktif bir şekilde kullanılmakta olan hikaye özelliğine odaklanmış durumda bulunan Instagram, tekrar buraya ilave edilecek yeni bir tane daha çıkartma getirmiş durumda. 


Hikaye modu içerisinde bir fotoğraf ya da video çekmiş olduğunuzda ilave edebileceğiniz anketler ile birlikte hashtagler, soru sorma kutucuğu ve geri sayımlar benzerindeki çıkartmalardan hemen sonra en son güncelleme yapıldığında gelmiş olan ''Sohbete Katıl'' isimli çıkartma, takipçilerinizle yeni bir grup sohbeti açabilmenize de imkan sağlamakta. Yeni  gelmiş olan bu çıkartma, bir konuyla alakalı probleme yardımcı olma konusunda isteği olan bir gruba ulaşma amacında bulunan kullanıcılar veyahut  basit bir şekilde plan yapma konusunda isteği olan kullanıcılar açısından gayet kullanışlı  bir durumda olacak gibi gözükmekte. 

Eğer bir kişiyi hikayesine bu çıkartmayı yerleştirmiş ise, hikayeyi izlemiş olan takipçileri  de söz konusu bu çıkartmaya tıklayıp sohbete erişme isteği yollayabilecekler. Hikayeyi paylaşmış olan kişi de gruba kimlerin katılmış olduğunu seçme olanağına da sahip bulunacak. Instagram platformu, muhtemel olarak bu söz konusu özelliği gerçek arkadaşlarıyla etkileşimde bulunan kişilere özel olarak tasarladı. Fenomenler tarafından bu özelliğin kullanılıp kullanılmayacağı veyahut tam olarak nasıl kullanılacağı hususunda da bir fikrimiz bulunmuyor. Belki  de hayranlarıyla özel bir bir konuşma başlatabilirler fakat açıkça söylemek gerekir ise bu olay birazda olsa garip bir durum olabilir. 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.