Instagram platformundan Hikayeler kısmı için yeni bir özellik daha

Instagram platformu, geçmiş olduğumuz senelerden bu zamana kadar 'Hikayeler' isimli özelliğini sürekli olarak geliştirip kullanıcıların bu söz konusu özelliği daha fazla kullanmasını hedeflemeye başladı.

Instagram platformundan Hikayeler kısmı için yeni bir özellik daha


Instagram platformu, geçmiş olduğumuz senelerden bu zamana kadar 'Hikayeler' isimli özelliğini sürekli olarak geliştirip kullanıcıların bu söz konusu özelliği daha fazla kullanmasını hedeflemeye başladı. Son seneler içerisinde bu maksadında başarılı hale gelen Instagram platformu yapmış olduğu geliştirmeler ile sınırlı kalacak gibi gözükmüyor. Yeni bir tane  odaklama özelliğinin üstünde çalışmalar yapan Instagram platformunun, yakın bir zaman içerisinde ''Hikayeler'' isimli özelliği daha çok geliştirecek olduğu konusunda söylentiler var.

Sosyal medya uygulamalarıyla alakalı araştırmalar yapan Matt Navarra tarafından alınmış olan bilgilere bakılırsa ''Odak Modu'' şeklinde isimlendirilen yeni özellikle beraber, Hikayeler ile alakalı video çekimi esnasında kameranızın odak noktasını da değiştirebiliyor olacaksınız. Videolarınız üzerinde değişik odak çeşitleri de yer alıyor olacak.

Standart  bir halde varolan odaklama ile alakalı seçeneğin yanında sadece görüntünün kenarlarını bulanık hale getiren bir seçenek, görüntü üzerindeki çok büyük bir kısmı bulanıklaştırmaktayken görüntünün orta kısmında berrak bir şekilde alan bırakabilecen  bir tane seçenek, yakınlaştırılmış ve sadece yüzünüze odaklama yapan bir seçenek benzerindeki pek çok özellik Instagram üzerine entegre edilecek.

Kullanıcılar, Hikayeler isimli özelliğe geleceği açıklanan bu güncellemeye vermiş oldukları tepkiler hususunda tamamen tutarsız bir tutum sergilemekteler. Pek çok kullanıcı buna benzeyen güncellemelerin Hikayeler isimli özelliğin deneyimi için çok da bir şey katmamış olduğunu ifade ederken kullanıcılardan bir tanesi de belirtilmiş özelliklerin zaten Snapchat isimli uygulamada yer aldığını ve Instagram platformunun hedeflemiş olduğu kitleyi kazanma hususunda çokta başarılı durumda bulunamadığını ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.