Instagram üzerinde beğeniler konusunda dev yenilik

Dünya üzerindeki en popüler hale gelen sosyal medya platformları arasındaki Instagram, fazlasıyla tartışma yaratacak bir özellikle alakalı test çalışmalarına başlamış durumda.

Instagram üzerinde beğeniler konusunda dev yenilik


Dünya üzerindeki en popüler hale gelen sosyal medya platformları arasındaki Instagram, fazlasıyla tartışma yaratacak bir özellikle alakalı test çalışmalarına başlamış durumda. İlk önce Kanada içerisinde test edilmekte olan bu özelliğin kapsamını genişletme konusunda bir karar Instagram, paylaşım yapılan gönderiler üzerindeki beğenilerin sayısını gizlemeyi düşünmekte.

Firma söz konusu, bu tartışmalı durumdaki özelliği şimdilerde Avustralya ile birlikte İrlanda, Yeni Zelanda,   Japonya, Brezilya ve de İtalya içerisinde test etmeye başlamış durumda. Gelecek dönemler içerisinde söz konusu bu özelliğin bütün kullanıcılara sunulması konusunda bir beklenti var.

Bu  yeni özellikle beraber kullanıcılar, gönderileri üzerinde yer alan beğenilerin sayılarını yalnızca kendileri görebiliyor olacaklar. Kullanıcılar, kendilerine ait beğeni sayılarından farklı olarak hiç kimsenin beğenilerinin sayısını göremiyor olacaklar. 

Bu söz konusu özelliğin Twitter platformu üzerinden duyurulmaya başlamasıyla beraber bir çok kullanıcı Instagram platformuna tepki göstermeye başlamış bir durumda. Dün geceden itibaren ülkemiz içerisinde de çok büyük bir ses getirmiş olan  bu yeni özellik, Twitter üzerinde de adeta bir gündem konusu haline geldi. Kullanıcılardan bazıları ise; ''#instagramDELETE'' şeklindeki hashtag'i kullanıp yazmış oldukları tweetler üzerinde, Instagram'ı eleştirmekteyken bazı kullanıcılar da söz onusu bu durumu ti'ye alıp, bu yeni gelecek özelliğin en fazla 'Stalker''ları etkileyecek olduğunu düşünmekteler. 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.