iOS 13 işletim sisteminin Public Beta 3 sürümü paylaşıldı

Apple şirketinin hali hazır bir şekilde üstünde çalışmaya devam ettiği yeni mobil işletim sistemlerinden iOS 13 işletim sistemi bir müddettir beta süreci içinde.

iOS 13 işletim sisteminin Public Beta 3 sürümü paylaşıldı



Apple şirketinin hali hazır bir şekilde üstünde çalışmaya devam ettiği yeni mobil işletim sistemlerinden iOS 13 işletim sistemi bir müddettir beta süreci içinde. İlk önce 1. beta ile birlikte daha sonraki dönemde 2. betası paylaşılmış olan bu işletim sisteminin bugün ise 3. açık betası bütün beta kullanıcılarına özel olarak sunulmuş halde.

iOS 13 işletim sisteminin 3. açık betasını indirmek amacıyla eğer  sizde bir beta kullanıcısı durumundaysanız tek yapmanız gerekli olan Ayarlar  kısmında yer alan Genel ve burdan ise Yazılım Güncelleme yolundan karşınıza çıkacak beta sürümünü mobil cihazınızın içerisine indirmek.

Bu söz konusu indirme işlemini yalnızca bir Wi-Fi bağlantısıyla birlikte yapabilecek olduğunuzu da kesinlikle unutmayın. İndirme işlemi bittiği zaman cihazınız yeniden başlamış olacak ve bu yeni güncellemeyle birlikte getirilen yeni özelliklerin testini yapan ilk kişilerden bir tanesi de siz olacaksınız.

Özellikle bütün sistemin tamamına getirmiş olduğu karanlık mod sayesinde öne çıkmayı başaran yeni iOS 13 isimli işletim sistemi, fazlasıyla yakın bir zaman içinde de beta sürecinden çıkmış olacak ve iPhone kullanan son kullanıcılar içinde paylaşılmış olacak.

iOS 13 işletim sisteminin özellikle de  yeni iPhone cihazlarıyla birlikte çok daha fazla ilgi çekmesi konusunda bir beklenti var çünkü Apple  şirketi bu söz konusu yeni işletim sistemiyle alakalı sürümün Apple ekosistemi içerisinde yer alan en önemli yeniliklerden bir tanesi olduğunu düşünmeye başladı bile.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.