iOS 13 işletim sistemiyle müzik paylaşma özelliği geliyor

Ekosistemi üzerinde devamlı olarak yenilikler geliştirmeye devam eden Apple şirketinde çok uzun bir zamandan beri hayal edilmekte olan bir başka özellikte gerçek olacak

iOS 13 işletim sistemiyle müzik paylaşma özelliği geliyor


Ekosistemi üzerinde devamlı olarak yenilikler geliştirmeye devam eden Apple şirketinde çok uzun bir zamandan beri hayal edilmekte olan bir başka özellikte gerçek olacak. Apple şirketinin mobil işletim sistemine ait yeni sürümü sayesinde bundan böyle tek bir cihaz üstünden  2 tane değişik kulaklığa medya yayını gerçekleştirilebiliyor olacak.

Apple şirketine ait olan mobil işletim sistemlerinden iOS'un yeni karşımıza çıkacak versiyonu 13 üzerinde pek çok yeni özellikte kullanıcıları beklemekte. Bu söz konusu işletim sistemi son kullanıcılara paylaşılmadan daha öncesinde de bir takım test sürümlerinden geçmekte.

Bu test sürümleri içerisinde denenmesi yapılan çok daha bir tane özellikse iOS işletim sistemi kullanıcılarının tek bir cihaz üzerinden 2 tane değişik Bluetooth kulaklık için medya ses aktarımı gerçekleştirebilmesine imkan tanımış oluyor.

Müzik dinleme esnasında aynı müziğin, video izleme esnasında ise aynı video sesinin paylaşılacak olduğu 2 tane kulaklık aracılığıyla tek  bir cihaz üstünden birden fazla kişi ses dinleyebiliyor olacak. Özellikle de müziğin arkadaşlar ile paylaşılmasına imkan tanımakta bulunan söz konusu bu özelliğin iOS  işletim sisteminin kullanıcıları arasında çok fazla beğenilecek olduğu ve sık bir şekilde kullanılacak olduğu da düşünülmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.