LG şirketinden katlanabilir  özelliğe sahip telefon patenti

Dünya üzerindeki en büyük teknoloji firmaları arasında yer alan LG şirketi, muhtemel olarak kendisine ait katlanabilir  özelliği bulunan akıllı telefon konseptinin üstünde çalışmalar yapıyor.

LG şirketinden katlanabilir  özelliğe sahip telefon patenti


Dünya üzerindeki en büyük teknoloji firmaları arasında yer alan LG şirketi, muhtemel olarak kendisine ait katlanabilir  özelliği bulunan akıllı telefon konseptinin üstünde çalışmalar yapıyor. Son zamanlar içerisinde piyasa üzerindeki etkinliğini arttırabilmek amacıyla çaba gösteren LG şirketinin yeni bir  tane daha patent görüntüsü ortaya çıkmış durumda.

Patent üzerinde yer alan çizime bakılır ise; bir defa değil, 2 defa katlanabilen ve  çok daha etkili bir biçimde 3 katmandan oluşan bir ekran oluşturacak telefonu ortaya koymuş durumda. En ilginç olanta patent içerisindeki çizimlerin göstermekte olduğu gibi bu telefonun kalemle birlikte katlanabilmekte olması. Kalem, telefon katlandığı zaman ortaya çıkmış olan boşluğu tamamlayabilecek bir biçimde telefon üzerinde yer alıyor olacak.

Stylus sevenlere özel olarak bu, fazlasıyla iyi bir haber olabilir çünkü Samsung Galaxy Fold isimli modelin S Pen’i desteklemiyor olması, pek çok kullanıcıyı da fazlasıyla büyük bir hayal kırıklığına uğratmış durumdaydı fakat yine de LG şirketinin bu özel konseptinin başarılı bir durumda karşımıza çıkıp çıkamayacağı da kesin değil. Samsung şirketi ile birlikte Huawei şirketi, ortaya çıkmış olan problemlerden dolayı katlanabilir özelliğe sahip telefonlarını halen piyasaya çıkartabilmiş bir durumda değil.

LG şirketinin burda yer alan fikri, bir tane LG Stylo Fold sürümüne benzeyen bir cihazla sadece kapasitif bir kalemi birleştirmek şeklinde yapılmış olabilir ya da söz konusu bu patent, hiç bir şekilde gerçekleşmeyecek başka bir fikre de ait durumda bulunabilir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.