Mixer isimli uygulama App Store üzerinde ilk sıraya çıktı

Twitch platformunun ünlü yayıncılarından biri olan Tyler ''Ninja'' Blevins, geçmiş olduğumuz Twitch platformundan ayrılmış olduğunu ve yayıncılıkla ilgili kariyerine Microsoft şirketine ait Mixer platformu üzerinde devam edecek olduğu duyurusunu yapmıştı.

Mixer isimli uygulama App Store üzerinde ilk sıraya çıktı


Twitch platformunun ünlü yayıncılarından biri olan Tyler ''Ninja'' Blevins, geçmiş olduğumuz Twitch platformundan ayrılmış olduğunu ve yayıncılıkla ilgili kariyerine Microsoft şirketine ait Mixer platformu üzerinde devam edecek olduğu duyurusunu yapmıştı. Bu söz konusu hareketin üstüne Mixer isimli uygulama, App Store üzerindeki bedava uygulamalar listesi içerisinde zirveye oturmayı başardı.

Microsoft şirketi 2016 senesi içerisinde eski ismi Beam olarak bilinen Mixer’ı kendi bünyesine dahil etmişti. Firma, o zamanlardan bu yana platformu büyütebilmek amacıyla çalışmalar yürütmekte fakat Mixer isimli uygulama, sektörde lider konumda yer alan  Twitch platformunun yanı sıra, YouTube ile birlikte Facebook benzerindeki teknoloji devleri ile rekabet etme esnasında çok zor dönemler geçirmiş oldu. Kaynaklardan bazılarına bakılırsa senenin son çeyreği içerisinde oyun yayınlarıyla alakalı izlenme saatlerinin sadece %3'lük bir bölümü Mixer platformuna ait durumdaydı.

Microsoft şirketi, Ninja’nın Mixer isimli platforma geçiş hareketiyle alakalı şu ifadelere yer verdi; ''Ninja ile birlikte topluluğunu Mixer üzerinde ağırlamaktan dolayı çok büyük bir heyecan duymaktayız. Mixer isimli platform, ilk günü itibariyle çok daha olumlu ve  çok daha misafirperver olmak amacıyla oluşturulmuş çok özel bir yer ve Ninja'nın topluluğunun getirecek olduğu yüksek enerjiyi de adeta 4 gözle beklemekteyiz.''

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.