Netflix platformundan yeni bir özellik

Netflix platformunun en büyük zorluklarından bir tanesi, kullanıcılarının platform üzerinde yer alan yeni içerikleri keşfedebilmesini sağlamak.

Netflix platformundan yeni bir özellik


Netflix platformunun en büyük zorluklarından bir tanesi, kullanıcılarının platform üzerinde yer alan yeni içerikleri keşfedebilmesini sağlamak. Bu durumu çözebilmek amacı ile Netflix platformu; fragmanlar ile birlikte fotoğrafların, filmler ve de dizilere özel uyarıcıların yer aldığı Instagram'da bulunduğu gibi bir kaydırma özelliği bulunan akış üstünde çalışıyor.

Netflix sözcülerinden bir tanesi, Variety’e ''Kullanıcılarımızın izleyebileceği yeni bir şeyler keşfedebilmesi amacıyla ve sevmiş oldukları başlıklarla  çok daha derinlemesine  bir şekilde bağlantı kurabilmesi amacıyla mobil uygulamamız üzerinde yeni bir tane video akışı üstünde çalışmalar yapıyoruz. Bu söz konusu testler; zaman ile birlikte bölgelere göre değişiklik gösterebilir ve kalıcı bir durumda olmayabilir'' ifadelerine yer verdi. 

Bu söz konusu çalışma, Netflix’in öteki uygulamalardan ipucu almış olduğu birinci çalışma da değil. Geçtiğimiz yıl, Snapchat'e benzeyen bir video önizleme özelliği ilave edilmişti ve Ocak ayı içerisinde, izlemiş olduklarınızı Instagram hikayeleri üzerinde paylaşabilme imkanı da getirilmiş oldu.  

Variety’e bakılır ise akışta yer alan videolar sessiz bir biçimde otomatik bir şekilde oynatılacak ve söz konusu resim galerileri yatay bir şekilde kaydırılabiliyor olacak. Şimdilik halen test aşamasında bulunduğundan dolayı bu hizmetin kullanıcılara tam olarak ne zaman sunulacak olduğu hakkında  da bir bilgi bulunmuyor. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.