Playstation Plus için Ağustos ayının bedava oyunları kesinleşti

Sony şirketinin Ağustos ayı içerisinde PlayStation Plus platformuna özel olarak sunmuş olduğu bedava oyunları kesinleşti.

Playstation Plus için Ağustos ayının bedava oyunları kesinleşti


Sony şirketinin Ağustos ayı içerisinde PlayStation Plus platformuna özel olarak sunmuş olduğu bedava oyunları kesinleşti. Bilim kurgu ile birlikte yarış ve de  keskin nişancı türündeki oyunları sevmekteyseniz, bu ay içerisindeki liste tam da sizlere göre.

Bizleri ilk sırada Wipeout: Omega Collection isimli yapım karşılıyor

''Wipeout Omega Collectio isimli yapım, XDev şirketi ile birlikte Clever Beans  şirketi ve  de EPOS Game Studios şirketinin geliştirmiş olduğu ve PlayStation 4 konsoluna özel olarak Sony Interactive Entertainment şirketinin paylaşmış olduğu tamamen fütüristik bir yarış video oyunu olarak öne çıkmaktadır.

Normal olarak satış Fiyatı da: 159 Türk Lirası tutarında

İkinci sırada ise bizi Sniper Elite 4 isimli yapım karşılamakta

Ağustos ayı içerisindeki PlayStation Plus serisinde yer alan bu 2. oyun, Rebellion Developments şirketinin Sniper Elite isimli seri üzerindeki en yeni oyun olarak öne çıkan Sniper Elite 4 isimli yapım. Söz konusu bu, oyuncuların 3. şahıs perspektifi ile birlikte engin ortamları keşfetmiş olduğu tamamen taktiksel bir atış oyunu olarak öne çıkmaktadır.

Normal durumdaki satış Fiyatı ise: 299 Türk Lirası tutarında

Sony şirketi ayrıca, Sniper Elite 4 isimli yapımda online oynanışla alakalı modu da abonelerine bedava bir şekilde vermekte. Bunun sayesinde, arkadaşlarınız ile bir takım kurabilir veyahut 12 tane oyuncudan oluşan multiplayer modlar ile oyun oynayabileceksiniz.


Wipeout Omega Collection isimli yapımla birlikte Sniper Elite 4 isimli yapım, 6 Ağustos tarihi içerisinde kullanıma sunulmuş olacak. Bu zamana kadarki süre içerisinde Temmuz ayına paylaşılmış olan bedava oyunlardan Horizon Chase Turbo yapımıyla birlikte Detroit: Become Human isimli yapımları oynamayı sürdürebilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.