PUBG Mobile'den yeni rekor

PUBG Corporation şirketinin açıklamalarına bakılır ise PUBG Mobile adlı yapım, çok kısa bir zaman öncesinde dünyanın genelinde 1 milyar tane indirmeye ulaşıp çok daha yeni bir rekora imzasını atmış oldu.

PUBG Mobile'den yeni rekor


PUBG Corporation şirketinin açıklamalarına bakılır ise PUBG Mobile adlı yapım, çok kısa bir zaman öncesinde dünyanın genelinde 1 milyar tane indirmeye ulaşıp çok daha yeni bir rekora imzasını atmış oldu. Bütün dünya üzerinde en fazla oynanan mobil oyunlardan bir tanesi olarak öne çıkan Pubg Mobile adlı yapım, istatistiklere bakılırsa da her 7 insandan bir tanesinin indirmiş olduğu oyun olmayı başarmış durumda.

Dünyanın genelinde çok büyük bir popülerlik kazanmayı başaran PUBG Mobile adlı yapım çok kısa bir zamanın öncesinde zirve noktasına ulaşmayı başardı. Mobil oyunlarla alakalı sektörünün gelişmesi için katkıda bulunmuş olan oyunlardan bir tanesi olarak öne çıkan Pubg Mobile adlı yapım, küresel anlamda bir milyar tane indirme sayısına ulaşmayı başarmış oldu. Çok sık bir şekilde güncelleme yapılmakta olan oyun üzerinde, 18. sezon güncellemesinin ardından yapılmış olan yenilikler büyük bir beğeni toplamış durumda. Android platformu ile birlikte iOS platformunda bedava deneyimi geliştirilmeye devam etmekteyken, Battle Royale oyunların arasında isminden söz ettirmeyi de sürdürmekte. Çıkmış olduğu ilk gün itibariyle her kesim mobil cihaz kullanıcısını bir araya getirmeyi başaran Pubg Mobile adlı yapım, 2020 senesi içerisinde 1 milyar dolar tutarındaki kazancı da aşıp en fazla kazanmış olan beş tane mobil oyun arasında yer almış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.