Telefon uygulaması için yeni özellikler geldi

Google şirketine ait olan Telefon uygulaması, beta sürümü için v37 isimli güncellemeyi aldı. Pek çok beta test kullanan kişi çok abartılı değişiklikler fark etmemiş olsa bile kullanıcılardan bazıları; ''Geçmiş Aramalar'' isimli sekme içerisinde çok daha yeni bir arayüz keşfetmiş durumdalar.

Telefon uygulaması için yeni özellikler geldi


Google şirketine ait olan Telefon uygulaması, beta sürümü için v37 isimli güncellemeyi aldı. Pek çok beta test kullanan kişi çok abartılı değişiklikler fark etmemiş olsa bile kullanıcılardan bazıları; ''Geçmiş Aramalar'' isimli sekme içerisinde çok daha yeni bir arayüz keşfetmiş durumdalar. Keşfedilmiş olan bu arayüz, ''Grup Aramaları Geçmişi''yle birlikte ''kaydırıp arama kayıtlarını silebilme özelliği'' de beraber getirmiş bir durumda.

Bundan böyle arama geçmişi içerisinde grup aramaları da yer alıyor olacak, grup aramsı kısmına tıkladığınızda ise arama da bulunan kişilerin adlarını kolay bir şekilde görebiliyor olacaksınız. Her  bir yeni özellikte olduğu gibi bunda da açıklayıcı bir durumda mavi baloncuklar yer alıyor.

Daha öncesinde bir kişiye dokunmuş olmak, bir  tane seçenek listesi açmaktaydı fakat bundan böyle o seçenekler, 3 noktalı bir imleç içinde toparlanmış bir durumda. Görmüş olduğumuz değişik seçenekler, engellemiş olduğunuz ve spam şeklinde işaretlemiş olduğunuz numaralar açısından ''Engellemeyi Kaldır'' ile birlikte ''Spam Değil'', kaydetmemiş olduğunuz numaralarla alakalı olarak ''Kartvizit'' ile birlikte ''Mesaj'', kaydetmiş olduğunuz numaralarla ilgili olarakta ''Video Araması'' ile birlikte ''Mesaj'' olarak değiştirilmiş durumda. 3. simge içerisinde de bir değişiklik meydana gelmedi.

Farkına varılan öteki değişikliklerde cevapsız durumda bulunan çağrıları da içeriğinde barındıran yeni bir tane daha arayüz olarak karşımıza çıktı. Bunun haricinde bundan böyle arama geçmişi içerisinde silme konusunda isteğiniz olan arama kayıtlarını tek tek seçip silmek mecburiyetinde de değilsiniz. Bu yapmanın yerine sol tarafa kaydırmanız yeterli bir durumda olacak.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.