Türk oyun şirketinin satış görüşmeleri internet üzerinden yapılmış

Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan Zynga şirketine 168 milyon dolar tutarındaki bir ücretle satışı gerçekleşen yerli oyun şirketlerinden Rollic Games şirketinin kurucusu konumunda bulunan Burak Vardal, satış süreciyle alakalı detayları ifade etti.

Türk oyun şirketinin satış görüşmeleri internet üzerinden yapılmış


Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan Zynga şirketine 168 milyon dolar tutarındaki bir ücretle satışı gerçekleşen yerli oyun şirketlerinden Rollic Games şirketinin kurucusu konumunda bulunan Burak Vardal, satış süreciyle alakalı detayları ifade etti. Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan ekiple hiç  bir şekilde yüz yüze tanışma olanaklarının bulunmadığını ifade eden Vardal, görüşmelerin tamamen online bir şekilde yapılmış olduğunu ifade etti.

Ardımızda bırakmış olduğumuz Ağustos ayı içerisinde 168 milyon dolar tutarındaki bir ücretle Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan dev Zynga şirketine satışı gerçekleşen yerli oyun şirketlerinden Rollic Games'in satış esnasında alıcı şirketle hiç  bir şekilde yüz yüze görüşme yapmamış olduğu ortaya çıkmış durumda. Faaliyetlerini bundan böyle Zynga şemsiyesinin altında sürdürmeye başlayan Rollic Games şirketinin kurucusu ve  aynı zamanda CEO'su görevinde bulunan Burak Vardal, Zynga şirketi gibi çok büyük bir devle masaya oturmanın aslında çok zor bir süreç olduğunu da açık bir şekilde ifade ederek, Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan ekiple hiç bir şekilde yüz yüze tanışma olmadığını ve Pandemiden dolayı görüşmelerimiz sürekli olarak online olduğuna değindi.. Satın alım işleminin üstünden bayağı bir zaman geçmesine rağmen halen yüz yüze bir konuşma olmadığını ifade ederken Zynga Türkiye ofisini tanıdıklarını ve onlarla konuşmalar gerçekleştirdiklerini ancak Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan ekiple hiç bir şekilde fiziksel olarak bir araya gelmediklerini de söyledi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.