Türk Telekom tekrardan trend olmuş bir durumda

Türk Telekom şirketi, dün kendi abonelerine yaşatmış olduğu hizmet kesintisinden dolayı #Turktelekompismanlıktır şeklindeki bir hashtag ile Twitter üzerinde trend olmuş idi.

Türk Telekom tekrardan trend olmuş bir durumda


Türk Telekom şirketi, dün kendi abonelerine yaşatmış olduğu hizmet kesintisinden dolayı #Turktelekompismanlıktır şeklindeki bir hashtag ile Twitter üzerinde trend olmuş idi. GSM operatörlerinin arasında yer alan Türk Telekom müşterileri için özür gibi 10 GB'lik bir internet hediye etmesinden dolayı #AdamsınTelekom şeklindeki bir hashtag ile Twitter üzerinde tekrardan trend hale geldi.

Dün İstanbul ili içerisinde gerçekleşen 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra gece çok geç saatlere kadar hizmet verememiş olan Türk Telekom şirketine aboneler sosyal medya üzerinden çok büyük bir tepki göstermiş idi. #Turktelekompismanlıktır şeklindeki bir hashtag ile Twitter üzerinde trend hale gelen konuyu Haberler.com isimli platformun gündeme getirmiş olmasının sonrasında Türk Telekom şirketinden de bir karşı hamle gelmiş oldu. GSM şirketi özür gibi aylık  olarak 5GB olmak üzre toplam olarak 10 GB'lik bir internet hediye ettiğini açıkladı. Meydana gelen bu gelişmenin sonrasında ise  #AdamsınTelekom şeklindeki hashtag Twitter üzerinde tekrardan trend hale geldi.

Türk Telekom şirketinin Twitter üzerinde tekrardan trend bir hale gelmesinin sonrasında ise aboneler de ikiye bölünmüş bir durumda. Abonelerden bir kısmı hatanın telafi edilmiş olduğunu açıkça ifade ederken, bir kısım abone ise dün gerçekleşmiş olan hatanın hiç bir şekilde  affedilemez  bir durumda bulunduğunu ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.