Ülkemizdeki müzisyenler artık Youtube'dan daha çok gelir elde edecek

Dünya üzerindeki en popüler hale gelen video paylaşım sitelerinden biri olarak öne çıkan YouTube, geçmiş olduğumuz günler içerisinde YouTube Music isimli hizmetini bizim ülkemiz içinde kullanıma açtı.

Ülkemizdeki müzisyenler artık Youtube'dan daha çok gelir elde edecek


Dünya üzerindeki en popüler hale gelen video paylaşım sitelerinden biri olarak öne çıkan YouTube, geçmiş olduğumuz günler içerisinde YouTube Music isimli hizmetini bizim ülkemiz içinde kullanıma açtı. Spotify ile birlikte Muud,  Fizy ve Apple Music platformlarına rakip şeklinde karşımıza çıkan YouTube Music, kendine ait videolarını YouTube'a yükleyip sesini duyurma konusunda gayret gösteren Türk şarkıcılar açısından çok büyük bir fırsat olarak öne çıkacak. 

YouTube platformunun Türkiye içerisinde fazlasıyla uzun bir zamandan beri kullanılmakta olduğunu ifade eden Diab, Türk asıllı kullanıcıların YouTube platformunu çok fazla sevdiklerini ifade etti. Kullanıcıların YouTube platformuna tamamen aşina bir durumda bulunduklarını da ifade eden Diab, YouTube Music platformunun sıfırdan kurulmuş bir platform olarak gelmediğini de açıkladı.

YouTube Music isimli platformun kullanıcıların memnuniyetini üst seviyede tutabilmek amacıyla geliştirilmiş olduğunu açıkça ifade eden Diab, uygulamanın  üzerinde yer alan yapay zeka desteğiyle beraber kullanıcıların hem çok sevmekte oldukları şarkıları dinlemeyi sürdüreceğini hem ise beğenmekte oldukları türde yeni şarkılar keşfedecek olduklarını ifade etti. 

Ülkemizin müzik sektörüyle alakalı da açıklamalar yapan Diab, ülkemiz içerisinde çok geniş bir müzisyen kitlesinin yer aldığını ifade etti. Türkiye içerisinde hem fazlasıyla kaliteli şarkıcıların yer aldığını hem ise Türk insanının  tamamen kaliteli şarkı üretme hususunda çok daha başarılı bir durumda bulunduğunu belirten Diab, Türkiye pazarı içerisinden çok fazla umutlu olmalarının yanı sıra Türk asıllı şarkıcıların YouTube Music platformuyla beraber gelirlerini arttıracak olduklarını da ifade etti. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.