WhatsApp'tan yeni bir özellik denemesi

Facebook platformunun satın almış olduğu anlık mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp'ın Android işletim sistemi sürümü üzerinde, durum güncellemesi kısmından hoşlanmayan kullanıcıları çok fazla memnun edebilecek bir özelliğin geliştirilmeye başlanmış olduğu görüldü.

WhatsApp'tan yeni bir özellik denemesi


Facebook platformunun satın almış olduğu anlık mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp'ın Android işletim sistemi sürümü üzerinde, durum güncellemesi kısmından hoşlanmayan kullanıcıları çok fazla memnun edebilecek bir özelliğin geliştirilmeye başlanmış olduğu görüldü. WhatsApp Beta uygulamasının 2.19.183 isimli sürüme güncellenmesi ile ortaya çıkmış olan söz konusu bu  yeni özellik, kullanıcıların istemekte oldukları durumda arkadaşlarının durum güncellemelerini gizleyebilmelerine olanak sağlamakta. Kişilerin paylaşmış oldukları durumlarını görüntüleyebilmekte olduğunuz ekrana ilave edilen ''Durumları Gizle'' isimli buton, kişilerin yapmış oldukları durum paylaşımlarını tamamen gizlemiş oluyor. Komple kullanıcının tercihlerine bırakılacak olan bu söz konusu seçenek, istenildiği durumda tekrar aynı tuş kullanılıp gizlenmiş olan durumlar da açık bir şekilde gösterilebilmekte.

WhatsApp platformu şu anda bu söz konusu özelliği kullanıcılardan bağımsız bir şekilde test etmeye başlamış durumda. Testlerin tamamen başarılı bir durumda bulunması sonrasında firma, özelliği beta üzerindeki kullanıcılarının kullanımına açmış olacak ve  bu özelikle alakalı geri bildirim toplamaya başlayacak. En son da her şeyin istenilmiş olduğu şekilde gitmesi durumda özellik kararlı sürüme gelmiş olacak. Bu şekilde ise WhatsApp kullananlar, telefonları üzerinde kayıtlı durumda bulunan öteki WhatsApp kulanıcılarının paylaşmış oldukları bu durum güncellemelerini komple kapatabiliyor olacaklar.

Whatsapp platformunun söz konusu bu güncellemeyi ne kadarlık bir zaman boyunca test edecek olduğu ve söz konusu bu özelliğin uygulamanın normal sürümleri içerisine  ne zaman entegre edilecek olduğu da bilinmezliğini koruyor. Buna ilave bir şekilde iOS işletim sisteminin kullanıcılarıyla da alakalı bir şekilde herhangi bir bilgi  bulunmuyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.