Turizm gelirinin artması aşılama çalışmalarına bağlı

Covid-19 aşısının turizmin eskiden olduğu günlerine kavuşması amacıyla çok önemli bir araç olduğunu açıkça ifade eden Enuygun platformunun CEO’su  olarak görev yapan Çağlar Erol, tatile gitme konusunda isteği bulunanların koronavirüse karşı önlemlerinin alınmış olduğu, personelinin aşısını yaptırmış olduğu otelleri tercih etmekte olduğunu ifade ediyor.

Turizm gelirinin artması aşılama çalışmalarına bağlı


Covid-19 aşısının turizmin eskiden olduğu günlerine kavuşması amacıyla çok önemli bir araç olduğunu açıkça ifade eden Enuygun platformunun CEO’su  olarak görev yapan Çağlar Erol, tatile gitme konusunda isteği bulunanların koronavirüse karşı önlemlerinin alınmış olduğu, personelinin aşısını yaptırmış olduğu otelleri tercih etmekte olduğunu ifade ediyor. Bu sene içersinde otellerde yer alan güvenlik önlemlerinin arasına havayolları ile birlikte turizm personellerinin aşılanmasının da ilave edildiğini anımsatan Erol, bu sene içerisinde aşılamalarla alakalı uygulamada hızlı davranmayı başarır ve salgınının kontrolünde de başarılı olunabilirse, turizm konusundaki gelirlerin arttırılabileceğini ifade ediyor.

Bütün dünya üzerinde güvenli  bir şekilde seyahat arayışının yanı sıra aşı pasaportlarının konuşulmakta olduğu şu zamanlarda ülkemiz içerisinde turizm personelleri ile birlikte havayolu personelleri de aşılanmaya başlamış durumda. Bu vaziyetin ülke turizminin açısından çok büyük fırsatlar doğurabilecek olduğunada dikkatleri çekmiş olan Enuygun CEO’su olarak öne çıkan Çağlar Erol, 2019 senesi içerisinde Türkiye'de yer alan cari açığın nerdeyse hepsinin turizm gelirleriyle karşılanmış olduğuna değinerek bu sene içerisinde aşılama çalışmalarının hızlanması durumunda ardımızda bıraktığımız sene kayıpla kapanmış olan sezonun bu sene içerisine çok daha yukarılara çekilebileceğini de açıkça ifade etti.

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.