23 Nisan Aliağa'da büyük bir coşkuyla kutlandı

Aliağa ilçesi içerisinde 23 Nisan ile alakalı etkinlikler Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilmiş olan resmi  bir törenle başlamış oldu.

23 Nisan Aliağa'da büyük bir coşkuyla kutlandı


Aliağa ilçesi içerisinde 23 Nisan ile alakalı etkinlikler Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilmiş olan resmi  bir törenle başlamış oldu. Pandemi kurallarının kapsamında çok kısıtlı bir katılımla gerçekleştirilmiş olan söz konusu bu törende İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Doktor Erdoğan Akyüz, Atatürk Anıtına çelenk sunmuş oldu. Cumhuriyet İlkokulunda yer alan 2-B sınıfı öğrencileri arasında yer alan Beril Uçak ise 'Egemenlik Bayramı' ismine sahip şiirini okumuş oldu. Resmi  durumda bulunan bu törenin programı içerisine Aliağa Kaymakamı olarak görev yapan Ömer Karaman'ın yanı sıra Aliağa Belediyesinin Başkanı olarak görev yapan Serkan Acar ile birlikte  İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Doktor Erdoğan Akyüz,  İlçe Jandarma Komutanı  olarak görev yapan Yarbay Rıfkı Kulaksız, İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Mehmet Balıkçıoğlu, siyasi partilerin bazı temsilcileri, askeri personeller, daire amirleri, bazı öğretmenler ve de öğrenciler katılım gerçekleştirdi.

Resmi durumda bulunan programın sona ermiş olmasıyla beraber Aliağa Belediyesi aracılığıyla organize edilmiş olan bando gösterileri 23 Nisan ile alakalı coşkuyu adeta zirveye taşımış oldu. Üstü açık bir otobüsle gerçekleştirilmiş olan bando gösterileri çok renkli görüntülere de sahne olmuş bulundu. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.