Açılan esnafı denetledi

Lüleburgaz Belediyesinin Başkanı olarak görev yapan Murat Gerenli, yeni normalleşme ile beraber kepenklerini tekrardan açmış bulunan kafe ile birlikte lokanta esnaflarına hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürdü.

Açılan esnafı denetledi


Lüleburgaz Belediyesinin Başkanı olarak görev yapan Murat Gerenli, yeni normalleşme ile beraber kepenklerini tekrardan açmış bulunan kafe ile birlikte lokanta esnaflarına hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürdü. Başkan olarak görev yapmaya devam eden Gerenli, bir taraftan iş yerlerinin sahiplerine hayırlı olsun konusunda dileklerde bulunmaktayken, öte taraftan korona virüse karşı önlemlerin hiç bir şekilde gevşetilmemesinin gerekli olduğu hususunda da uyarılarda bulunmuş oldu. 


Ardımızda bırakmış olduğumuz günler içerisinde sabah saatlerine doğru siftah yapmış olan kahvehane ile birlikte lokantalara hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştiren Başkan görevinde bulunan Gerenli ziyaretlerini sürdürdü. Lüleburgaz ilçesinin kent çekirdeği içerisinde yeralan kafelerin yanı sıra lokanta ile birlikte restoran ve de benzeyen iş yerlerini teker teker dolaşan Başkan görevinde bulunan Gerenli, esnaflara da hayırlı olsun dileklerinde bulunmuş oldu. 
 
Esnaflarla bir müddet boyunca sohbet etmiş olan Başkan görevinde bulunan Gerenli, Kırklareli ilinin tamamının  yüksek riskli bölge olduğunu da anımsatarak, yeniden kapanmama amacıyla önlemlerin çok sıkı bir biçimde uygulanmasının gerekli olduğu şeklinde uyarılarda bulunmuş oldu. Esnaf ise gerçekleştirilen bu ziyaretten memnuniyetini dile getirmiş durumdayken, koronavirüse karşı önlemlerini almayı sürdüreceklerinin sözünü vermiş oldu. 

Diğer taraftan vatandaşlardan bazıları da Başkan olarak görevli Gerenli ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi talep etti. Başkan görevinde bulunan Gerenli vatandaşların öz çekimle fotoğraf çekilme konusundaki isteklerini kırmazken, ortaya da çok harika görüntüler çıkmış oldu. 

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.