Evinden tam 8 kamyon çöp çıkarttılar

Karaman ili içerisinde 3. katta yer alan dairede tek başına kalmakta olan ve 68 yaşında olduğu öğrenilen Emekli Mimar Aliye Aköz’ün evine girmiş olan ekipler adeta bir şok yaşadı.

Evinden tam 8 kamyon çöp çıkarttılar


Karaman ili içerisinde 3. katta yer alan dairede tek başına kalmakta olan ve 68 yaşında olduğu öğrenilen Emekli Mimar Aliye Aköz’ün evine girmiş olan ekipler adeta bir şok yaşadı.

Karaman Fenari Mahallesinde yer alan Kemal Kaynaş Caddesi'ndeki 3 katlı bir binanın en üst katından  kötü kokular gelmeye başlaması üstüne, binada oturmakta olanlar belediyeye başvuruda bulundu.

İhbar üstüne olay yerine gelmiş olan Karaman Belediyesinin Zabıta Müdürlüğüne bağlı  ekipleri, emekli mimar olduğu bilgisine ulaşılan A.A'nın (68) evinin bütün odalarının çöpler ile  dolu olduğunu tespit etti.

 Buraya çağrılmış olan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ise, evde  temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Evden yaklaşık olarak 8 kamyon çöp çıkartmış olan ekipler, daha  sonrasında ise odaları da dezenfekte etti.

İhbarı gerçekleştiren bina sakinleri arasından İsmet Erkılıçoğlu, gazetecilere  yapmış olduğu açıklama içerisinde, A.A'nın devamlı olarak sokaktan eve çöp taşımakta olduğunu ifade etti.

Evin 5 sene öncesinde de temizlenmiş olduğunu belirten Erkılıçoğlu, şunları  söyledi;

''A.A'nın psikolojik bir takım rahatsızlıklarının olduğunu işittik. Ondan dolayı çok  karışmak istemedik ancak koku dayanılmaz olduğundan dolayı şikayet etmek mecburiyetinde kaldık.  Daha öncesinde ev 2013 senesinde yeniden temizlenmiş. Ancak yeniden çöpleri toplamaya başlamış ve 5 sene  içinde bu duruma getirmiş evi. Apartman boşluğunda  ise kedi ve de köpek beslemekte.  Bizlerinde çocukları var, sağlığımızdan çok fazla endişe duymaktayız.''
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.