İBB uyarıda bulundu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ilin tamamında bugün öğle saatleri geçtikten sonra kuvvetli yağış konusunda bir uyarıda bulundu.

İBB uyarıda bulundu


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ilin tamamında bugün öğle saatleri geçtikten sonra kuvvetli yağış konusunda bir uyarıda bulundu. Belediye ekiplerinin ise olumsuzluklara karşı bütün tedbirleri almış olduğu hususunda bilgiler paylaşıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılmış olan yazılı uyarı içerisinde şu ifadeler kullanıldı;

''Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınmış olan özel bilgiler doğrultusunda İstanbul ili içerisinde bugün öğle saatleri itibariyle ilin tamamında kuvvetli bir biçimde yağış bekleniyor. Yağışların öğleden sonraki saatlerde Avrupa yakasının tamamında, akşam saatleri itibariyle de Boğaz çevresi ve de Anadolu yakası içerisinde belirli aralıklarla kuvvetli bir biçimde etkili olması konusunda bir beklenti var.

Yağışların ise cuma gününde akşam saatlerine kadarki süre içerisinde İstanbul ilinin tamamında süreceği tahmin edilmekte. Yapılmış olan meteorolojik uyarı kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, oluşabilecek bütün olumsuzluklara karşı tüm tedbirlerini almış durumda. İtfaiye ile birlikte Yol Bakım ve de Onarım Dairesi Başkanlığı, İSKİ ekipleri, Zabıta ekipleri, Atık Yönetimleri, Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı, İBB Trafik Müdürlüğü, 153 İBB Yerinde Çözüm Ekipleri kritik  durumdaki noktalarda muhtemel bir şekilde göllenmelere karşı alarma geçmiş bir durumda. Vatandaşlarımız  ise muhtemel su baskınları konusunda ihbar ile ilgili 153 Beyaz Masa ve 
 de İtfaiye 110'u arayarak ihbarda bulunabilir.'' şeklindeki ifadeler ile açık bir uyarı mesajı paylaştı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.