İstanbul Havalimanı'nda Korona Testi çok hızlı oluyor

Yolcusuna sağlamış olduğu hizmetler sayesinde ön plana çıkmayı başaran İstanbul Havalimanı, yurt dışından gelmiş olan ve yurtdışına gidecek yolculara çok daha hızlı sonuç bildirebilme amacıyla çalışmalarını devam ettiriyor.

İstanbul Havalimanı'nda Korona Testi çok hızlı oluyor


Yolcusuna sağlamış olduğu hizmetler sayesinde ön plana çıkmayı başaran İstanbul Havalimanı, yurt dışından gelmiş olan ve yurtdışına gidecek yolculara çok daha hızlı sonuç bildirebilme amacıyla çalışmalarını devam ettiriyor. Yolculardan alınmış olan özel numuneler terminalde yer alan laboratuvarlarda incelenip, sonuçlar isteğe göre alternatif bir şekilde en kısa zaman içinde cep telefonunda yer alan mesajlaşma uygulamaları kullanılarakta yolcuya bildirilmiş oluyor.

Benzersiz bir durumdaki mimarisinin yanı sıra çok güçlü alt yapısı ile birlikte üstün teknolojisi ve sunmuş olduğu üst düzey yolculuk deneyimiyle beraber açılmış olduğu ilk senede küresel bir aktarma merkezi olarak hizmet vermeye başlayan İstanbul Havalimanı, yolcularına sağlamış olduğu hizmetler sayesinde de ön plana çıkmayı sürdürüyor. Ardımızda bırakmış olduğumuz yaz ayları içerisinde İstanbul Havalimanı Test Merkezi’ni hizmete açtığını duyuran İGA, PCR testinin yanı sıra Antikor testi ile birlikte Antijen test sonuçlarını dakikalar içinde yolcuya bildirmiş oluyor. 

Toplam olarak 5.000 metrekare büyüklüğüne sahip alan içerisinde 7/24 kesintisiz bir şekilde hizmet vermekte olan ve günlük 20.000 tane test yapabilme kapasitesi bulunan İstanbul Havalimanı Test Merkezi, yolcuların boğazlarıyla beraber burnundan alınmış olan sürüntüleri, havalimanı içerisinde yer alan laboratuvarda sadece dakikalar içinde işleyip PCR testiyle ilgili sonuçları 1,5 saat içinde, Antikor testinin sonuçlarını 45 dakikalık zaman zarfında ve  Antijen sonucunu da tam olarak 20 dakikalık zaman zarfında isteğe göre cep telefonu üstünden de gerek kalmadan yolcuya bildirmiş oluyor. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.