İstanbul ilinde sokağın ortasına helikopter düştü

Sancaktepe ilçesi içerisinde bir tane binanın çatısına çarpmış olan UH-1 tipindeki askeri helikopter, sokağın ortasına düştü. Helikopterin düşmesi neticesinde 4 tane asker şehit olurken, 1 tane askerin ise yaralandığı açıklandı

İstanbul ilinde sokağın ortasına helikopter düştü


Sancaktepe ilçesi içerisinde bir tane binanın çatısına çarpmış olan UH-1 tipindeki askeri helikopter, sokağın ortasına düştü. Helikopterin düşmesi neticesinde 4 tane asker şehit olurken, 1 tane askerin ise yaralandığı açıklandı.

İstanbul Sancaktepe ilçesi içerisinde Topçular Caddesinde yer alan Fırtına Sokak'ta 4 katlı  bir tane binanın çatısına çarpmış olan askeri  bir helikopter, sokağa düştü.

İhbarların üzerinde bu bölgeye polis ile birlikte itfaiye ve de sağlık ekipleri yönlendirildi. Askeri  olan helikopterin düşmesi neticesinde 4 tane asker şehit olurken, 1 tane asker ise yaralandı. Yaralı durumdaki asker, ambulans ile hastaneye götürüldü. Olayın yaşandığı yere gelmiş olan ekiplerin çalışmaları ise halen devam ediyor. Sokak içerisinde bir güvenlik şeridi oluşturmuş olan polis, vatandaşlarında olayın yaşandığı yere girmesine izin vermemekte.

Milli Savunma Bakanı görevinde bulunan Hulisi Akar'ın kazayla ilgili haberin hemen sonrasında incelemelerde bulunmak amacıyla Sancaktepe'ye doğru yola çıkmış olduğu da ifade edildi.

İstanbul ilinin Valisi görevinde bulunan Ali Yerlikaya da yapmış olduğu açıklama içerisinde ''Samandıra ilçesinde eğitim uçuşu gerçekleştiren askeri helikopterimiz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı düşmüştür. 4 tane şehidimiz, 1 tane de yaralımız var. Yaralı durumdaki askere yönelik tedavi ile olayın nedeniyle alakalı inceleme başlamıştır. Olayın gerçekleştiği yerdeki çalışma ise halen sürmektedir.'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.