İstanbul'la ilgili web sayfası üzerinden uyarı yapıldı

İstanbul ili içerisinde hava bugün parçalı ve çok bulutlu bir şekilde, zaman zaman ise sağanak yağışın olduğu bir gün konusunda beklenti var.

İstanbul'la ilgili web sayfası üzerinden uyarı yapıldı


İstanbul ili içerisinde hava bugün parçalı ve çok bulutlu bir şekilde, zaman zaman ise sağanak yağışın olduğu bir gün konusunda beklenti var.

Yapılmış olan son değerlendirmelere bakılır ise, yurdun Orta Karadeniz Bölgesinde yer alan kıyıları, Doğu Karadeniz Bölgesi, Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey kesimleri ile İstanbul ili, Sakarya ili, Kocaeli ili, Kırklareli ilinin kıyı bölgeleri, Yalova ili, Çanakkale ilinin doğusunda yer alan ilçeler, Balıkesir ile Bursa illerinin kuzey bölgesinde yer alan ilçeleri, Sinop ili, Tunceli ili, Tokat ili, Bingöl ili, Muş ili  Bitlis ili ve Ağrı ilinin çevresinin yağışlı bir şekilde geçeceği konusunda tahminler mevcut. Yağışların ise Trabzon iliyle birlikte Rize ve Artvin illerinin kıyı bölgelerinde yerel bir şekilde kuvvetli olmak üzere genel olarak yağmur ile sağanak, gece geç saatlerde Doğu Karadeniz bölgesinin iç kesimlerinin yüksekleriyle birlikte Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey kısmında karla karışık yağmur ile kar şeklinde olması konusunda bir beklenti var. Bu sabah saatleri ile gece saatlerinde Marmara Bölgesinin güney ve Doğu bölgesi, İç Ege Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Batı ile Orta Karadeniz Bölgesinin iç kesimleri ve Doğu Anadolu Bölgesinin doğu bölgelerinde yer yer pusla birlikte sis olayları beklenmekte.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sitesi üzerinden alınmış olan tahminlere bakılırsa, hava sıcaklığının kuzey ile iç bölümlerde 2 ila 5 derecelik bir azalma göstereceği, öteki yerlerde  ise çok önemli bir değişiklik yaşanmayacağı konusunda da tahminler mevcut. Rüzgarın da genel olarak kuzey ile kuzeydoğu kısımlarından hafif, bazen orta bir kuvvette, Marmara Bölgesinin kuzey ile batı kısımları, Kuzey Ege bölgesinin kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli bir şekilde esmesi beklenmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.