Ölümle burun buruna geldi

Adana ili içerisinde, 9 katlı  bir apartmanın dış cephesini boyamak için yukarı çıkan Onur Durmuşoğlu  üstünde çalışmakta olduğu iskelenin halatının kopmasından dolayı adeta ölümle burun buruna gelmiş oldu.

Ölümle burun buruna geldi


Adana ili içerisinde, 9 katlı  bir apartmanın dış cephesini boyamak için yukarı çıkan Onur Durmuşoğlu  üstünde çalışmakta olduğu iskelenin halatının kopmasından dolayı adeta ölümle burun buruna gelmiş oldu. Son bir hamleyle balkonun penceresine tutunmayı başaran Durmuşoğlu, zamanla yarış halinde bulunan polisler tarafından içeri çekilip kurtarılabildi.

Olay ise, Adana ilinin Seyhan ilçesinde yer alan Atatürk Caddesi içerisinde gerçekleşti. İddialara bakılırsa, boyacı  olarak çalışan Onur Durmuşoğlu (47) 9 katlı olan apartmanın dış cephesini boyadığı esnada, üstüne çıkarak çalışmakta olduğu iskelenin halatı  birden bie koptu. Son bir hamleyle 9'uncu katın balkon kısmında yer alan PVC pencereye tutunmayı başaran Durmuşoğlu, bağırmaya başlayıp yardım istedi. Pencereye tutunmakta olan Onur Durmuşoğlu'nu gören vatandaşlar ise, hemen polis ekiplerini aradı.

İhbar üzerinde olay yerine gelmiş olan özel tim, pencerede tutunma konusunda zorluk çekmekte olan Durmuşoğlu'nu görür görmez hızlı bir şekilde apartmanın çatı kısmına çıktı.

çatıda yer alan 5 tane polis, Onur Durmuşoğlu'nu ilk önce ellerinden sonrasında elbiselerinden tuttu. Polisler zaman ile yarıştığı esnada çevrede ise güvenlik önlemi almayı ihmal etmedi. Bu esnada bir tane polis, balkona girip PVC camı kırdı.

 Durmuşoğlu, kırılmış olan bölümden balkona alınıp kurtarılabildi. Olayın yaşandığı yerde toplanmış olan vatandaşlar, kurtarma çalışmasını başarı ile bitiren polis ekiplerini alkışladı. Ölümden dönmüş olan Onur Durmuşoğlu, kendisini kurtarmış olan polis ekiplerine teşekkür etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.