Sabah saatlerinde büyük şok yaşadılar

Sivas ili içerisinde sabah çok erken saatlerinde metruk  bir evde çıkmış olan yangından dolayı vatandaşlar sokağa dökülmüş oldu.

Sabah saatlerinde büyük şok yaşadılar


Sivas ili içerisinde sabah çok erken saatlerinde metruk  bir evde çıkmış olan yangından dolayı vatandaşlar sokağa dökülmüş oldu.

Sivas ili içerisinde saatler 08.00'i gösterirken Alibaba Mahallesinde yer alan Kadim Sokak içerisinde gerçekleşen yangından edinilmiş olan bilgilere bakılırsa, metruk bir durumda bulunan müstakil ikamet içerisinde nedeni henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Kısa bir zaman içerisinde alevler müstakil durumdaki ikametin içini komple sarmış oldu. Sabahın çok erken saatleri olmasına karşın yangın çevrede yer alan binalara sıçramadan bölgede oturan vatandaşlar tarafından fark edilerek yangınla ilgili olarak hızlı bir şekilde itfaiye ekiplerine ihbarlarda bulunuldu. Çok fazla sayıda itfaiye ekibinin müdahalede bulunmuş olduğu bu yangın kısa zaman içerisinde kontrol altına alınabildi. Güne çok erken saatlerde siren sesleri ile uyanmış olan vatandaşlar ise yangın zamanını meraklı gözler ile tedirginlik içinde izledi. Yangının tamamen  kontrol altına alınması ile beraber vatandaşlar da rahat bir şekilde nefes almış oldu.

Alevlerin tamamen kontrol altına alınmış olmasının hemen sonrasında ise itfaiye ekipleri, metruk ev içerisinde soğutma çalışmalarını yapmaya başladı. Yangın ile ilgili olarak nasıl başladığı ve neden dolayı yangın çıktığı konusunda polis ekipleri tarafından çok detaylı bir şekilde inceleme başlatılmış olduğu bilgisi verildi. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.