Koronavirüsle ilgili rakamlar çok vahim durumda

Ülkemiz içerisinde koronavirüsten kaynaklanan hasta sayısı düne bakıldığı zaman yine artış göstermiş durumda. Geçmiş olduğumuz 24 saatte elde edilmiş olan verilere bakılırsa, hasta olanların sayısı 2.391 kişi daha artış göstererek 384.509 kişi oldu.

Koronavirüsle ilgili rakamlar çok vahim durumda


Ülkemiz içerisinde koronavirüsten kaynaklanan hasta sayısı düne bakıldığı zaman yine artış göstermiş durumda. Geçmiş olduğumuz 24 saatte elde edilmiş olan verilere bakılırsa, hasta olanların sayısı 2.391 kişi daha artış göstererek 384.509 kişi oldu. 77 kişinin yaşamını yitirmiş olmasıyla beraber toplamda vefat etmiş olanların sayısı 10.558'e çıkmış vaziyette. Bugün içerisinde 2.464 tane olarak açıklanan ağır hasta sayısının, günlük bir durumdaki vaka sayısını geçmiş olması da endişeleri daha çok çoğalttı.

Sağlık Bakanlığı, ülkemizin resmi bir durumdaki günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaşmış bir vaziyette. 4 Kasım tarihi içerisinde açıklama yapılan son 24 saatteki verilere bakılırsa; 2.391 tane daha yeni hasta tespit edilmiş durumdayken, vefat etmiş olanların sayısı da 77 kişi olarak gerçekleşmiş durumda. Böylelikle de ülkemiz içerisinde koronavirüsten dolayı yaşamını yitirmiş olanların sayısı 10.558 kişiye, toplamda gerçekleşmiş olan vakaların sayısı da 384.509 kişiye kadar yükselmiş oldu.

Geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman dilimi içerisinde tedavisi tamamlanmış olan 1.841 tane  hastanın daha taburcu edilmesiyle beraber toplamda iyileşmiş olan hastaların sayısı 330.665'e kadar yükselmiş oldu. Toplamda gerçekleştirilmiş olan testlerin sayısı 14.554.923 taneye ulaşmış durumdayken, ağır bir durumdaki hastaların sayısı da 2.464'e kadar yükselmiş oldu. Hastalar üzerindeki zatürre oranı ise %4.7 olmuş bir durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.