O özellik artık bizim ülkemizde de kullanımda

Instagram DM ile birlikte Messenger platformunu birleştirmekte olan özellik, Türkiye içerisinde de kullanıma sunulmuş durumda.

O özellik artık bizim ülkemizde de kullanımda


Instagram DM ile birlikte Messenger platformunu birleştirmekte olan özellik, Türkiye içerisinde de kullanıma sunulmuş durumda. Facebook platformuna ait durumda bulunan Instagram ile birlikte Messenger'ın mesajlaşma hizmetleri ortak bir payda üzerinde buluşmuş olacak.

Facebook platformunun Instagram DM ile birlikte Messenger'ı birleştirme konusundaki planları aslında daha öncesinde açık bir şekilde ortaya çıkmış idi. Bizzat Mark Zuckerberg'in doğrulamış olduğu söz konusu bu plan, daha sonrasında da kademeli bir şekilde Instagram ile birlikte Messenger kullanıcıları için sunulmaya başlanmıştı. Sonunda ise Türkiye içerisinde yer alan kullanıcılar da her iki uygulama üzerinden de ortak mesajlaşma sağlamakta bulunan bu özelliği kullanmaya başlamış oldu.

Messenger kullananlar, artık Instagram platformunda yer alan kişilere Instagram uygulamasını  hiç bir şekilde indirmeden mesaj gönderebiliyor olacak. Aynı biçimde Instagram kullananlar da Messenger'da yer alan kişilere Messenger uygulamasını hiç bir şekilde indirmeden mesaj gönderebiliyor olacak. Yani kısaca söylemek gerekir ise bütün Instagram ile birlikte Messenger kullananlar her iki uygulamanın sayesinde ortak bir paydada buluşmuş olacak. Buna ilave bir şekilde, Messenger'da görmüş olduğumuz sohbet rengini değiştirmenin yanı sıra bir mesajı cevaplama ile birlikte iletme, bir mesaj için ifade bırakma benzerindeki özellikler de Instagram DM kullanıcıları için açılmış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.