Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Gabar'daki petrol üretimi 37 bin varili aştı! "

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şırnak mitinginde yoğun kalabalığın coşkusu ile karşılaştı. Miting meydanında on binlerce Şırnaklı ile buluşan Erdoğan'ın Gabar'daki petrol üretim rakamları dikkat çeken konuşmalar arasındaydı. Erdoğan petrol üretiminin 37 bin varili aştığını belirtti. Şırnaklılar rakamı duyunca meydanları alkışları ve tezahüratları ile inletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Gabar'daki petrol üretimi 37 bin varili aştı! "

 
Yerel seçime sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan il il gezerek ülkenin dört bir yanında seçim nabzını tutmaya devam ediyor. 
Son olarak Şırnak'ta miting düzenleyen Erdoğan on binlerce Şırnaklı ile miting meydanında buluştu. 
Partinin adaylarını tanıtan ve seçim sürecini değerlendiren cumhurbaşkanının özellikle Gabar açıklaması dikkat çekti. 
Üretilen petrol miktarını kalabalık ile paylaşan Erdoğan,
"abar'da günlük petrol üretiminde 37 bin varili geçmiş durumdayız. Hedef 100 bin varil. Buralar uçacak uçacak. Bu ay sonuna kadar günlük 40 bin varili geçmek, yıl sonunda da 100 bin varil üretime ulaşmayı hedefliyoruz. Kato Dağı ve Faraşin Yaylası da yeni petrol arama alanlarımız arasına girdi boş durmuyoruz. Hayata geçirdiğimiz yatırımlarla Şırnak'ı madenleriyle, jeotermaliyle, güneşiyle, rüzgarıyla ülkemizin önde gelen enerji üslerinden biri yapmaya kararlıyız. Daha düne kadar terör yüzünden kimsenin giremediği yerlerde insanımız huzur içinde yaşıyor, geziyor, dolaşıyor. Hatta Gabar'daki Süryani vatandaşlarımızdan Beytüşşebap'taki Keldani vatandaşlarımızdan köylerine geri dönenler oldu. Vatandaşlarımızın rahatı için yaylalara, mesire alanlarına içinde her türlü ihtiyacı karşılayacak tesislerin yer aldığı dinlenme alanları inşa ediyor, yollarını yapıyoruz. Bir dönem adı korkuyla anılan Cehennem Deresi'nde cam ve ahşap seyir terasları, yürüyüş parkurları kuruluyor. Nereden nereye. Şırnak giderek daha yoğun bir şekilde ülkemizin önemli turizm destinasyonları arasına giriyor." ifadelerini kullandı.
 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.