Cumhurbaşkanı koruma ekibi kaza geçirdi, 1 polis şehit oldu 2'si polis 3 kişi yaralı1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şırnak mitingi dönüşünce feci bir kaza gerçekleşti. Takla atan koruma ekibi aracının içinde bulunan 1 polis şehit olurken 2'si polis 3 kişinin de yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı bilgisi paylaşıldı. Öte yandan meydana gelen kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı koruma ekibi kaza geçirdi, 1 polis şehit oldu 2'si polis 3 kişi yaralı1

 
Şırnak Mitinginde Cumhurbaşkanı koruma ekibinde yer alan araç Mardin'in İdil ilçesinde trafik kazası yaparak takla attı.
Kaza sonrası bir polis memuru olay yerinde hayatını kaybederken 2'si polis 3 kişininde yaralı olduğu bilgisi paylaşıldı.
Kazayla ilgili açıklama yapan Erdoğan,
"Şırnak ziyaretimizin ardından yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden polis memurumuza Allah'tan rahmet diliyorum, yaralı memurlarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.