Kedi Eros Dava Sonucuna Büyük Tepki!

Geçtiğimiz aylarda Eros isimli kediye saldıran ve vahşice öldüren İbrahim Keloğlan için bugün karar mahkemesi görüldü. Dava sonucunda iyi hal indirimi de alan Keloğlan'a 2 yıl 6ay hapis cezası ve yurt dışına çıkma yasağı verildi. Karar hayvan severler ve dernekler tarafından tepkiyle karşılandı.

Kedi Eros Dava Sonucuna Büyük Tepki!

 
İstanbul Başakşehirde meydana gelen olayda bir sitede doğup büyüyen Eros isimli kedi site sakini olan İbrahim Keloğlan tarafından canide darp edilerek öldürülmüş olayın görüntüleri infial ayartmıştı. 
 Ceza evine gönderilen ve yargılanmasına devam edilen Keloğlan için bugün karar mahkemesi kurulmuş milyonlarca hayvanseverin gözü kulağı mehkemeye çevrilmişti. 
 Öğleden sonra biten mahkeme sonucunda Keloğlan'a 2 yıl 6 ay hapis, ve bu süre zarfında yurt dışına çıkmama cezası verildi. 
Verilen karar hayvan severler ve hayvan hakları koruma dernekleri tarafından tepkilere sebep olurken, Keloğlan'ın verdiği ifadede 
"8 Şubat'ta vermiş olduğum ifademi yeniliyorum ve ben suçlu biri değilim. Yaşadığım anlık bir psikolojik çöküşten dolayı kendimi tamamen kaydedip hayatım boyunca unutamayacağım bir hata yaptım. Olay sonrası her fırsatta kilolarca mama alıp dağlık alanlarda kedi ve köpeklerle vakit geçirdim. Bu bana terapi gibi geldi. Hayvan barınaklarına bağışta bulundum. Elimden geldiğince devam edeceğim." şeklinde konuştuğu öğrenildi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.