Sel bölgesindeki Adayı Kemal Kılıçdaroğlu yuhalandı! Kılıçdaroğlu bizde protesto suç olmayacak diyerek yanıt verdi!

Sel felaketinin vurduğu Şanlıurfa'ya giden Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısına geçtiği topluluğun bir kısmı yuhalarken bir kısmı da Hükümet istifa! sloganları atarak destek verdi. Kılıçdaroğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, bizde protesto suç olmayacak şeklinde ifadeler kullandı'

Sel bölgesindeki  Adayı Kemal Kılıçdaroğlu yuhalandı! Kılıçdaroğlu bizde protesto suç olmayacak diyerek yanıt verdi!

Millet ittifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdqaroğlu Meral Akşener ve Ahmet Davutoğlu ile birlikte sel felaketinin yaşandığı Şanlıurfa'ya gitti.
Bölgeyi yakından inceleyerek bilgi alan siyasiler kendilerini karşılayan topluluktan tepkiler aldı. 
Kılıçdaroğlu vatandaşlardan burası siyaset yeri değil acımız var HDP nerde şeklinde tepkiler alırken hemen sonrasında başka bir grup da Kılıçdaroğlu'na destek için hükümet istifa sloganları attı.
Karşılastığı lehine ve alyhine sloganlar sonrası açıklama yapan Kılıçdaroğlu konuya ilişkin açıklama yaptı.
Yapmış olduğu açıklamada  "Organize bir iş midir, yoksa vatandaşın doğal tepkisi midir, bilmiyorum. AK Parti Gençlik Kolları deniyor ama önemli değil gerçekten. Şunu net biliyorum ki, Millet İttifakı'nın iktidarında protesto suç olmayacak. Eksik kalırsak, çekeceğiz vatandaşın tepkisini. Yetersiz kalırsak, istifa edecek yöneticiler. Biz gitmekte olan iktidara hiç benzemeyeceğiz. Sabırla, sükunetle eğileceğiz vatandaşımızın önünde. Belediyelerimiz sahada olacak, gerekeni yapacağız."  ifadelerine yer verdi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.